Lifestyle

60-szor annyi baktérium van rajta, mégsem takarítjuk - ez az egyik legkoszosabb tárgy a fürdőben

Szinte mindannyian megfeledkezünk arról, hogy időről időre megtisztítsuk a fürdő egyik központi elemét, pedig ha nem tesszük, rengeteg baktérium telepedhet meg rajta.

Feledésbe merül

Eddig te is úgy tudtad, hogy a fürdőszobán belül a vécékagylón telepszik meg a legtöbb baktérium? Akkor van egy rossz hírünk. Egy 2021-es tanulmány bebizonyította, hogy egy másik, teljesen ártalmatlan tárgyon 60-szor annyi baci található meg, mivel ennek a takarítását rendszeresen elhanyagoljuk, vagy simán csak kimarad a sorból. De mi is ez a tárgy pontosan és milyen gyakran kellene tisztítani? Részletek a galériában!

A meglepő eredmény hallatán talán érdemes elgondolkodnunk azon, hogy gyakrabban takarítsunk a fürdőben - a legkoszosabb tárgy ugyanis nem más, mint a zuhanyfüggöny. Tehát ne csak akkor tisztítsuk vagy cseréljük ki, ha már megjelennek rajta a csúnya foltok. Havonta egyszer, de legalább háromhavonta ki kellene tisztítanunk.
Kattints a további képekért!

Íme egy újabb háztartási trükk, amiről azt fogod gondolni, bár csak hamarabb ismerted volna! Teafilteren és a kedvenc illóolajodon kívül tényleg nem lesz szükséged hozzá másra.

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...