Lifestyle

6 dolog, amiről a pszichológusok sosem beszélnek, de szeretnék, ha tudnánk

A pszichológusok dolga a hallgatás és a kérdezés, de most kivételt tettek és összeszedték azokat a dolgokat, amiket mindenképp érdemes tudnunk, mielőtt a segítségüket kérjük.

Amit a pszichológusok nem mondanak el

A pszichológusok különleges és rejtélyes lényeknek tűnnek, főleg akkor, ha nem tudjuk, mire számítsunk tőlük. A BuzzFeed ezért megkért néhány terapeutát, hogy mondják el azokat a dolgokat, amikről nem sűrűn beszélnek, de szeretnék, hogy mindenki tisztában legyen velük. Kíváncsi vagy, mik ezek? Akkor pörgesd végig a galériát!

1. "Nem a mi dolgunk, hogy megmondjuk, mit csinálj" "Sokan abban a reményben jönnek el hozzánk, hogy megmondjuk nekik, egy adott helyzetben mit csináljanak, hogyan döntsenek: menjenek-e hozzá a kedvesükhöz, kérjenek-e fizetésemelést stb. Pedig a mi dolgunk nem ez, hanem az, hogy segítsünk nekik tisztába jönni önmagukkal és átalakítani a gondolkodásmódjukat. Így saját magukat vezetik el a változáshoz." (Dr. Stephanie Smith)
Kattints a további képekért!

Poliamor, nyílt és egyéb nem hagyományos kapcsolatban élő emberek mondták el, mi a legfontosabb, amit másoknak is tudniuk kéne ezekről a kapcsolatfajtákról, mielőtt ítélkezni kezdenek.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.