Lifestyle

5 vízhajtó élelmiszer, ami kimossa a szervezetben felgyűlt méreganyagokat – Ezeket edd, ha fogyni szeretnél

Úgy érzed, mostanában felszaladt néhány plusz kiló? Megmutatjuk a legerősebb vízhajtó gyümölcsöket és zöldségeket, melyekkel garantáltan sikeres lesz a diéta.

Finomak és hasznosak

A sikeres fogyókúra nemcsak a rendszeresen testmozgástól, hanem a megfelelő ételek kiválasztásától is függ. Rengeteg olyan élelmiszer van, ami segíthet a fogyásban: persze nem arról van szó, hogy ha ezekből az ételekből sokat eszünk, akkor gyorsan megszabadulhatunk a súlyfeleslegtől – a galériánkban bemutatott zöldségek és gyümölcsök valójában abban segítenek, hogy kimossák a szervezetben felgyűlt méreganyagokat.

Ubokra Az uborka ugyanolyan lédús (90-97%-a víz), mint a dinnye, így szintén alkalmazható egy vízhajtó kúra részeként. Magas folyadék-és káliumtartalmának köszönhetően nem engedi, hogy a test megdagadjon a visszatartott víztől, vagy ha már megtörtént a baj, azonnal kimossa a felesleget. Tisztítja a vért, átmossa a vesét és a húgyhólyagot, emellett frissít is.
Kattints a további képekért!

A tavalyi nagy sikerű eseményt idén is online közvetítik a Facebook-on egy félnapos program keretében.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!