Lifestyle

5 ok: ezért élnek a legjobb nők a legrosszabb kapcsolatban!

Ismerősek?

Bombázók

A szép nőket folyamatosan körbezsongják a férfiak, nekik viszont általában van párkapcsolatuk. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy az emberek többségének az a benyomása, hogy a szép nők szenvednek, ami a szerelmi életüket illeti. Őket így a férfiak többsége csak irigykedve bámulja, hiszen azt a benyomást keltik, hogy kiegyensúlyozott az életük, valaki biztosan a tenyerén hordozza őket.

Szenvedés

Pedig a szépségüknek köszönhetően valószínűleg ők már jóval több csalódáson lehetnek túl, mint más emberek. És ezek mind-mind nyomot is hagyhattak a lelkükben. Talán ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy bizony a legjobb nők sokszor a legrosszabb kapcsolatokban kénytelenek élni - írta a TWN.hu. Most végre az is kiderült, mik lehetnek ennek az okai!

Címlapfotó: pexels

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.