Lifestyle

Neked mi az 5 legnagyobb erősséged? Ebből a tesztből kiderül

A nyugati numerológia szerint - aminek alapjait az ókori görögök rakták le közel 2500 évvel ezelőtt - a születési dátuma alapján mindenkinek van egy életút száma, amely egyéni jellemzőkkel ruházza fel „viselőjét”. A szám alapján nemcsak azt lehet megmondani, milyen ember vagy, hanem azt is, mi az 5 legnagyobb erősséged.

60 másodperces teszt

A tesztet, amit hoztunk, mindössze 60 másodperc kitölteni, az eredmény alapján pedig tisztán fogod látni, melyek azok a tulajdonságaid, amikre építhetsz, és előbbre juthatsz az életben. A feladatod a következő: add össze a születési dátumodban szereplő összes számot, majd addig folytasd a műveletet, ameddig egy egyjegyű számot nem kapsz.

Például, ha 1995.03.12-én születtél, akkor így néz ki a képleted: 1+9+9+5+3+1+2, így a kapott szám a 30. Ezután újból összeadjuk a két számjegyet: 3+0, végül 3 lett az eredmény.

Számold ki a tiédet is, majd kattints a galériára az eredményért!

1-es: a független személyiség Egyedülálló személyiség vagy, aki szeret a saját szabályai szerint élni. Innovatív és kreatív elméd nemcsak saját magad számára ajándék, hanem mások számára is, hiszen újító ötleteiddel sok helyzetben feltalálod magad. Top 5 erősséged: bátor határozott motivált kreatív újító
Kattints a további képekért!

Meglepnéd ma magadat vagy egy nőtársadat egy kis virággal? Jól teszed! Ha nem tudod milyen típust vagy színt válassz, akkor most segítünk. Mindennek jelentése van.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: TheCut

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.