Lifestyle

5 karmikus jó cselekedet, ami megváltoztathatja az életedet

Hiszel a karma erejében? Ha igen, ezekre mindenképp érdemes odafigyelned. Nem túl nagy erőfeszítés, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.

A kölcsönhatás spirituális ereje

A karmát valószínűleg nem kell bemutatni, hiszen már mindenki hallott róla. Gyakran dobálóznak az emberek azzal a mondattal, hogy "ne aggódj, majd a karmától visszakapja", amikor valami negatív esemény éri őket, vagy éppen valaki árt nekik. Valójában azok az emberek, akik ezt szajkózzák, szintén a karma áldozatai, ugyanis arra várnak, hogy a sors visszaadja az ellenük vétkezőknek a rosszat és ezáltal revansot vehessenek. A karma jelentése valójában az ok-okozat, azaz, ha te valami negatív dolgot teszel valakivel, vagy akár szavakkal bántod, akkor azt te szintén visszakapod a fátumtól. Tehát ez tulajdonképpen egy kölcsönhatásos spirituális törvény. Ebből az következik, hogy olyan tulajdonságokkal kell felruháznunk saját magunkat, amelyek következtében pozitív hatást gyakorolhatunk a saját-, illetve mások életére is. Van öt olyan jellembeli tulajdonság, amit érdemes fejlesztenünk, ezeket nevezik karmikus jó cselekedeteknek. Részletek a galériában!

Önzetlenség - Tendzin Gyaco, azaz ismertebb nevén a tizennegyedik dalai láma szerint állandó boldogságot nem érez az ember, ellenben az öröm egy konstans állapot lehet. Ennek az egyik módja, hogy önzetlenül segítünk másoknak, ugyanis, ha adunk, akkor örömet érzünk legbelül. Az önzetlenség az élet minden területén megnyilvánulhat, ez minden esetben ellenszolgáltatás nélküli cselekedetet takar.
Kattints a további képekért!

Te hiszel a karmában? Íme a 12 legfőbb törvénye, ami ha nyitott vagy rá, segíthet megváltoztatni az életed!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!