5 jele annak, hogy kezd kinyílni a harmadik szemed – A spirituális ébredés útjára léptél

A harmadik szem azt a képességet szimbolizálja, melynek birtokában egy sokkal spirituálisabb szemszögből tudod figyelni a világot. Ez nem azt jelenti, hogy mindenféle hókuszpókuszt csinálsz, hanem azt, hogy a harmadik szem segítségével jobban uralod az érzelmeid, és mélyebben megérted a körülötted lévő világot. Korábban már írtunk róla egy bemutató cikket, most azonban azt áruljuk el, milyen jelei vannak annak, ha a te harmadik szemed is kezd kinyílni. Lássuk!

1. Erős nyomást érzel a homlokod környékén

A harmadik szem kinyílásának egyik legegyértelműbb jele, ha már régóta erős nyomást tapasztalsz a fejeden, főleg a homlokod környékén. Ha semmilyen különösebb egészségügyi oka nincsen a kellemetlen tünetnek, akkor valószínűleg így üzen az univerzum, hogy a sprirituális ébredés útjára léptél. Bármennyire is zavar, ne küzdj ellene, hanem fogadd el – hamarabb túlleszel rajta.

2. Állandóan fáj a fejed

Előfordul, hogy a homlok környékén érezhető nyomás mellé fejfájás is társul. Nem egyszerű fejfájásról van szó, hanem a migrénhez hasonlító, hasogató kínról, ami igencsak megnehezítheti az életedet. A spirituális szakemberek azt ajánlják, ha már nem bírod tovább, menj és sétálj egyet a természetben. A nyugodt, zöld környezet lecsillapítja a háborgó testedet, és ha szerencsés vagy, olyan energiákat érezhetsz, amiket máshol nincs lehetőséged megtapasztalni.

3. Érzékeny vagy a fényre és a hangokra

Az utóbbi időben azt tapasztaltad, hogy nehezen bírod az erős fényt, és kifejezetten érzékeny vagy bizonyos hangokra? Ez annak a jele, hogy kezd kinyílni a harmadik szemed. Ne lepődj meg, ha a zenei ízlésed is megváltozik, hiszen ez is része annak az átalakulásnak, amin keresztülmész. Ahogy az is, ha bizonyos színeket sokkal élesebben látsz, míg mások hirtelen homályossá válnak.

Fotó: europeanhydrationinstitute.org

Oldalak

Szólj hozzá Te is!