3 csúcstechnológiai szerkezet, ami könnyebbé teszi az ébredést

Mindannyian örülnénk egy olyan szerkezetnek, ami reggelente megkönnyítené az ébredést és frissen kezdenénk a napot. Íme 3 ilyen csúcstechnológiai szerkezet, amelyek segítségével biztos nem lesz szenvedés az ébredés pillanata.

Axbo alvásciklus ébresztőóra

Az alvásciklus során a mélyalvás és a REM (Rapid Eye Movement- Gyors szemmozgás) szakaszai váltakoznak. Ha saját magunktól kelünk fel, nem ébresztőóra csörgésére, akkor mindig a REM szakaszban ébredünk. Legtöbbször azonban ébresztőórára kell ébrednünk, ami a mélyalvás szakasza közben szólal meg.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az osztrák gyártású ébresztőóra azon az elven alapszik, hogy a reggel közeledtével e 3 alvásszakasz időbeli aránya váltakozik. Az Axbo ébresztőóra a beállított ébresztési időpontot megelőző fél órás intervallumon belül ki tudja számolni, hogy melyik pillanatban vagyunk a legéberebbek és ennek köszönhetően akkor ébreszt, amikor a legjobb számunkra. Ezt a hozzá tartozó csuklópántban lévő érzékelő segítségével tudja megtenni. Sőt! Ha ez még nem lenne elég, altatóhangok is beállíthatóak az ébresztőórán, amelyek kikapcsolódnak, ha az óra érzékeli, hogy elaludtunk.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!