Lifestyle

Köztük vagy te is? 3 csillagjegy, aki legalább egy válásra számíthat élete során

Bizonyos csillagjegyeknek érdemes különösen odafigyelniük a párkapcsolatuk alakulására, valamint a társuk lelkiállapotára, ugyanis korántsem biztos, hogy ők maguk biztonságban vannak.

Nehezen találnak rá a boldogságra

Sok ember érzi úgy olykor-olykor, hogy az élete el van átkozva – gondjaik vannak a munkában, nehezen találnak párt maguknak, mindemellett ráadásul még egy különválás is megnehezíti a dolgukat abban, hogy rálépjenek a boldogság felé vezető útra. Mindez persze nem hangzik túl jól, de még mindig jobb előre tudni, hogy mi történhet velünk, mint amikor váratlanul csap arcon a csúf valóság. Sajnálatos módon vannak olyanok, akik valamiért rossz csillagzat alatt jöttek világra; galériánkban eláruljuk, kik azok, akik egész egyszerűen nem boldogulnak a párkapcsolatokkal, és az életben legalább egyszer számíthatnak arra, hogy a nagy szerelem válással végződik:

Oroszlán Az Oroszlán számára gyorsan unalmassá tud válni minden, főleg, ha párkapcsolatról van szó – ez a csillagjegy ugyanis nagyon nehezen tűri a rutinokba merevedett viszonyokat, így hamar eljut arra a pontra, hogy nem találja a helyét. Éppen ezért nem tud sokáig megmaradni egy kapcsolatban…
Kattints a további képekért!

A szakítás sosem egyszerű dolog, mindegy, hogy minket hagytak el, vagy mi voltunk azok, akik az elválás mellett döntöttek. Egyes emberek azonban képtelenek belátni, hogy minden okkal történik, emiatt újra és újra visszamennek volt párjukhoz.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.