Erre a 3 csillagjegyre még idén rátalál a szerelem: decemberig betoppanhat az életükbe a várva várt nagy Ő

Három csillagjegy szülöttének igazán jó hírrel szolgálunk: valószínűleg egyáltalán nem számítottak rá, de még 2023 vége előtt eltalálja őket Ámor nyila.

Te köztük vagy?

Ahány ember, annyi fajta igény: van, aki nem bánkódik az egyedüllét miatt, míg mások egy napig sem bírják társ nélkül, és egyből magányosnak érzik magukat. Azt azonban talán nem túlzás kijelenteni, hogy van valami, ami mindannyiunkban közös – méghozzá az, hogy mind keressük azt a bizonyos nagy Ő-t, aki mellett végre azt érezhetjük, hogy révbe ért a magánéletünk. Sajnálatos módon azonban ez korántsem olyan egyszerű, mint ahogyan azt szeretnénk, hiszen sokaknak még mindig nem toppant be az életébe a szerelem – nem úgy azon csillagjegyek esetében, akik szinte biztosak lehetnek abban, hogy magányosan eltöltött estéiknek ezennel vége, ugyanis – noha már csak pár hét van hátra az évből –, még 2024 előtt hatalmas szerencse éri őket a romantikus kapcsolatok terén. És hogy kik ők? Galériánkban eláruljuk!

Az Ikrek 2023 utolsó heteiben rálel arra a szerelemre, amit igazán megérdemel. Azonban jobb, ha kicsit kordában tartja a lelkesedését és óvatosan tapogatózik, míg meg nem bizonyosodik arról, hogy valóban valódi románcról van-e szó, vagy csupán egy kezdeti fellángolásról, amiből nem lesz hosszú távú kapcsolat. Könnyen lehet, hogy erre a csillagjegyre most egy olyan óriási utazás vár, ami alapjaiban változtat meg mindent.
Kattints a további képekért!

A szakítás sosem egyszerű dolog, mindegy, hogy minket hagytak el, vagy mi voltunk azok, akik az elválás mellett döntöttek. Egyes emberek azonban képtelenek belátni, hogy minden okkal történik, emiatt újra és újra visszamennek volt párjukhoz.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Bors

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!