Lifestyle

2035-ben bőr alatti CHIP-ek mondják meg, hogy mit ehetünk a diétában

A mesterséges intelligencia hamarosan felülmúlhat minket, ijesztő jövőkép tárul elénk az egyszer biztos.

Robotok leszünk?

Dr. Morgaine Gaye jövőkutató azt állítja, hogy 2035-ben már különleges, bőr alá beültetett CHIP-eket fogunk viselni, amik többek között azt is megmondják majd, hogy mit ehetünk meg és mit nem. A ketyere ugyanis teljes tudatában lesz annak, hogy melyik vitaminból van hiány a szerveztünkben, illetve, hogy DNS-ünknek megfelelően milyen étrend lenne javasolt a testünk optimális működése érdekében. Egy kémcsőbe lélegezve, egy egyszerű kézi eszköz segítségével meg tudják mérni a pontos DNS-ünket és mikrobiómunkat, amivel szó szerint testreszabják az étrendünket a CHIP-ek.

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egy gimnazista úgy érezte, hogy volt egy idős férfi, aki mindenbe bele akart kötni. Később neki a súlyát is elkezdte erősen kritizálni.
Sztárok
Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?