Heti horoszkóp: Ötletekben gazdag hét elé nézhetünk - 2019.11.11 - 11.17.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk november 11-től 17-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Zseniális ötleteid, tudásod kibontakozása, az álmokban vagy megérzésekben érkező tanácsok pénzügyeidben hozhatnak változást, akár nagyobb összeg is rád találhat. Szükség is van rá, hisz épp ilyen váratlansággal érkeznek azok a vágyak, melyek nem kevés pénzbe kerülnek, olyan dolgok kipróbálására is igényt tarthatsz, melyek máskor eszedbe sem jutnának. Félelmeid ne tartsanak vissza, bár a józanságodat se hagyd el!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Tele vagy ötletekkel, egészen újszerű meglátásokkal, felborítva a rólad kialakult képet, mely a hagyományokat őrzi, s ki sem lehet mozdítani abból a világból, melyet teremt magának. Különleges álmaid is hatnak rád, melyek tele vannak előző életekből hozott, másoknak adott, s most visszaérkező segítésekkel. Akár még szemléletedet is megváltoztathatják – ne állj nekik ellent, s nagyon jó megérzéseidre is hallgass!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Különleges angyalként mutathatod meg magad a világnak - akár csak kisebb körben, amit párod élvez, akár az interneten keresztül sok embert elérve. Ki tudja, hogy, de talán ennek köszönhető, hogy vágyaidat eléred, olyan lehetőségek jönnek, melyek egyébként elképzelhetetlenek – angyalaid vannak a háttérben. Váratlan, előző életekből már ismert emberekkel találkozhatsz, akikkel mély barátság is szövődhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Öröm veled, melletted, a benned levő pozitív sugárzásban lenni. Mindenkinek hitet adsz különleges tanácsaid, meglátásaid mellett. Ezzel a csodálatos szép energiával te is ki tudsz lépni a mindennapok szürkeségéből, fásultságából. Jönnek is az ötletek, melyek a benned levő szabadságvágyat erősítik, ne állj nekik ellent, éld meg azt, amit meg kell élned! Munkádban is érkezhetnek váratlan pozitív fordulatok, de barátságaidban is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Csodálatos hetedet magadnak köszönheted, na meg angyalaidnak, akik láthatatlanul ott vannak mögötted, s minden mondatodat, cselekedetedet áthatják. Teremts időt az elcsendesedésre, hisz úgy könnyebben meghallod őket, belső hangod vezessen, hogy igazi, jó királlyá tudj válni! Pont ezért, váratlan, pozitív lehetőségek érkezhetnek munkádban is, melyek inspirálnak, de új barátokra is találhatsz, általuk megújulva.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Beszélgess angyalaiddal, akik készenlétben állnak minden kívánságod teljesíteni! Leginkább tanulásoddal, jogi ügyeiddel, külfölddel vagy egy utazással kapcsolatban tudnak segíteni, meglepő, váratlan fordulatokat produkálva. Barátaidra, családodra is számíthatsz, s persze ők is rád, talán attól olyan csodálatos a köztetek levő kapcsolat, mely mindennek mondható, csak unalmasnak nem. Otthonod rendezd át, tele vagy ötletekkel!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Menj el szenthelyedre, csendesedj, hallgass belső hangodra, vagy egy különleges álmodra! Ezek talán ki tudnak mozdítani abból a mélységeket érintő félelmekből, aggódásokból, melyek talán már elviselhetetlenek. Engedj akaratodból, ne vegyél mindent túl komolyan, engedd meg magadnak, hogy kicsit megpihenj, s ne legyen minden tökéletes! Használd a veled született könnyedséget, mely most valahova nagyon elbújt!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha sikerül kisportolnod magadból a benned levő félelmekből született türelmetlenséget és akaratot, angyali éned is meg tudod mutatni – nemcsak párodnak, de az egész világnak. Egy nagy szerelem, vagy gyerekeid, akik kihozzák belőled ezt a nagy szeretetet, de az biztos, hogy mindenkinek segíteni, adni szeretnél, az tölt el boldogsággal. Különleges emberekkel találkozhatsz, legyél éber, ne menj el mellettük!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Váratlan lehetőségek érkezhetnek munkádban, melyben akár egy különleges szerelem felbukkanása is benne van. Igaz, ez nem az, mely egy életre szól, hisz, ahogy jön, úgy meg is, de hozza azokat az izgalmakat, egészen újszerű megéléseket, melyekre valahol a mélyben most vágysz. Családoddal, szüleiddel, hazáddal kapcsolatban olyan megérzések találhatnak meg, melyek segítenek meglátni őket, s magadat is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Váratlan fordulatok lehetőségei vannak a szerelemben, otthonoddal, családoddal kapcsolatban. Engedd be őket, ne állj nekik ellent, hozzák a maguk izgalmait, melyek által csillapodni tud türelmetlenséged. Ha otthonod átrendezéséhez van kedved, tedd, még a költözés gondolata is megfordulhat fejedben. Akár szakíthatsz is a rád jellemző hagyományokhoz való ragaszkodásodhoz, mindent megújítva, a modernt beengedve.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Érzelmeidet beengedve csodák történnek veled. Szívedre hallgatva nem csak a konyhában bontakozol ki szeretteidet meglepve finomabbnál finomabb gasztronómiai csodákkal, gondoskodással teli szereteted hallgatásban és nagyon jó és különleges tanácsokban is megmutatkozhat. Munkádat, párkapcsolatodat az angyalok segítik, akik még milliókat is hozhatnak – egy lottószelvényt érdemes feladnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Olyan szépen beszélsz, hogy talán egy percig sem szabadna csendben maradnod. Szinte mesélsz, mondataid tele vannak álomvilágba vivő elemekkel, úgyhogy ne csodálkozz, ha kicsik, nagyok körülötted vannak, s biztatnak a folytatásra! Érdemes lenne papírra vetni őket, hisz angyalaid diktálják, bár művészi képességed más területen is megmutatkozhat - legyen az festészet, zene, foto, bármi.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!