Lifestyle

Június havi szerelmi horoszkóp: mély és intenzív érzelmeket élhetünk át a hónapban

Nézd meg, hogy mit tartogatnak számodra a csillagok a szerelem terén. Íme havi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Zűrösnek ígérkezik a szerelmi életed június hónapban, már nem lehet sokáig halogatni a döntést. Ha nem szánod el magad a változtatásra, akkor a sors fogja megtenni helyetted, ami nem biztos, hogy tetszeni fog neked. Előfordulhat, hogy egy régi kedvesed ismét feltűnik az életedben vagy jelenlegi pároddal kerültök ismét egy olyan szituációba, amit jobban szerettél volna elkerülni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ez a hónap nemcsak legfájóbb érzelmeiddel szembesíthet, de erőt is ad ahhoz, hogy megoldhasd a régóta húzódó érzelmi problémáidat. Ideje, hogy pároddal megbeszéjétek és kimondjátok a hosszú ideje dédelgetett sérelmeiteket. Ahhoz, hogy új alapokra helyezhessétek a kapcsolatotokat, le kellene ásnotok a problémák gyökeréig. Nézzetek szembe a problémákkal, mert csak így találhattok rá a megoldásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vitával indulhat a hónap, amely főképpen az anyagi dolgok miatt robbanhat ki, ez rákényszerít téged arra, hogy átgondold életednek fontos kérdéseit. Lassíts egy kicsit, figyelj a belső hangodra, megérzéseidre, keresd meg a félelmeid, kudarcaid okát. Június rengeteg lehetõséget biztosít arra, hogy megtudjátok beszélni pároddal a felmerült problémákat. Ha a szinglik táborába tartozol olyasvalakit sodorhat az utadba a sors, aki nem a megbízhatóságáról híres.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Június érzelmileg rendkívül intenzívnek ígérkezik olyan sérelmek kerülhetnek felszínre, amit eddig mélyen elfojtottatok magatokban. Ne őrizgessétek tovább, alapossan beszéljétek át, ha a kapcsolatban még van egymás iránti szeretet, akkor megmenthető, különben végérvényesen megszakadhat. Az egyedülállók olyan személlyel találkozhatnak, aki nem nevezhetõ éppen könnyű esetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Szerencsés fordulat várható a szerelmi életedben, most minden okod meg lehet az örömre. Arra viszont ügyelj, hogy az önbizalomhiányból adodó kételkedéseddel ne ronts el mindent. Nem könnyű eleget tenni az elvárásaidnak, párválasztás terén magasra tetted a mércét, most még is úgy érezheted, hogy megtaláltad az igazit, minden feltételednek megfelelel az illető. Ha kapcsolatban élsz akkor felmerülhet a szakítás gondolata.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Érzelmi életeddel elégedetlen vagy, nem is igazán tudod megfogalmazni, hogy mi az oka annak, hogy nem úgy működik a kapcsolatod, ahogyan azt te szeretnéd. Próblémát jelenthet a jövőre nézve, ha most nem vagy képes megbeszélni pároddal a kétségeidet, az őszinteségre most nagy szükség lenne mindkettőtök részéről. Ha úgy tesztek, mintha minden rendben lenne, az csak a távolságot növeli köztetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha júniusban képes vagy felfedni legmélyebb vágyaidat, akkor az álomszerű szerelem, amelyrõl álmodoztál elérhető közelségbe kerülhet. Aki igazán boldoggá tehetne az ott van a közeledben, az is megeshet, hogy talán már régről ismered, csak eddig nem úgy tekintettél rá, mint lehetséges jelöltre. Amennyibben kapcsolatban élsz, meghitt, szerelmes pillanatokban lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szerelmes, szenvedélyes hónapra számíthatsz, tele új élménnyekkel. Nagyon erős benned a valakihez való tartozás igénye, de erõsen vágysz a szabadságra, az újdonságra, a kalandok izgalmaira. Ez a furcsa kettőség nagyon megnehezíti az életedet. Pároddal nem kerülheted el, hogy megbeszéljétek, nagyobb szabadságra van szükséged. Szingliként vesd bele magad az életbe flörtölj, ismerkedj, ne akarj most hosszú távra elkötelezõdni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Megkísérthet egy titkos viszony lehetősége, amelybe ha belemész soha nem tapasztalt szenvedélyt élhetsz át. Ám mielőtt belevágnál mérlegeld, hogy mit kockáztatsz, ha úgy érzed, hogy jelenlegi kapcsolatod menthetetlen, akkor inkább válaszd az egyenes utat. A párjukat keresők most rátalálhatnak a nagy szerelemre, amely sokkal lassabban bontakozhat ki, mint azt szeretnék.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha a kapcsolatod nem mûködik úgy, ahogyan te azt szeretnéd és nincs esély a harmónia megteremtésére, akkor érdemes elgondolkoznotok, hogy talán jobb lenne, ha külön utakon folytatnátok az életeteket. Nem érdemes ragaszkodni ahhoz, ami már elmúlt, mert az csak hátráltat mindkettőtöket a továbblépéstől. Egyedülállóként, ha elég nyitott vagy, akkor a sors egy különleges személyt sodor az utadba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Júniusban különösen fontossá válhatnak szerelmi, családi kapcsolataid. A függetlenségi igényed most összeütközésbe kerülhet a felelősségvállalásaiddal és kötelezettségeiddel. Az elmúlt időszak hatására átalakult az életed és már nem tudod, hogy mi a jó és mi a helyes. Minél erőszakosabban próbálod megoldani a helyzetet, annál inkább akadályokba ütközöl. Csak úgy tudod megoldani ezt a helyzetet, ha szeretteiddel együttműködsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Júniusban mély érzések kerítenek hatalmukba, mindennél erősebb lehet a vágyad, hogy szerethess, ezért nagyon sok áldozatot leszel képes hozni. Mielőtt azonban elköteleződnél érdemes elgondolkodnod a szabadságvágy, a felelősségvállalás és a tartós elköteleződés kérdésein. Elképzeléseid egy tökéletes kapcsolatról hamis illúziókat táplálhat benned. Egyedülállóként ne ugorj bele egy túl szépnek tűnő kapcsolatba, mert sok csalódást tartogathat a jövőben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.