Lifestyle

Június havi egészség horoszkóp: nem tudjuk kezelni a hirtelen jött szabadságot, vigyázzunk jobban egymásra

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra ez a hónap egészség terén! Íme június havi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Az elfojtott érzelmek, indulatok előbb-utóbb utat törnek maguknak és akkor már sokkal kevésbé lesznek irányíthatóak, akár súlyosabb testi tüneteket is produkálhatnak. Ezért célszerű azonnal megoldani egy-egy problémás helyzetet. Ebben a hónapban szembesülhetsz azokkal a dolgokkal, problémás helyzetekkel, amelyeket a szőnyeg alá söpörtél. Egy kis önmagadra áldozott idő, belső figyelem és elmélyülés sokat segíthet, mielőtt még rosszabbra fordulna a helyzet és súlyosabb egészségügyi panaszokat okozna.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Előfordulhat, hogy fáradtabban kezded ezt a hónapot, mint szeretnéd és akár még némi túlsúllyal is küzdhetsz. Itt az idő, hogy a jó idő beköszöntével jobban odafigyelj a táplálkozásodra és beiktasd az életedbe a rendszeres testmozgást. Június a saját igényeidre irányítja a figyelemedet, ezért jobban figyelj oda tested jelzéseire. Amennyibben tartósan fáradékonynak és erõtlennek érzed magad, mindenképpen vizsgáltasd ki az okát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Június első felében kevesebb lesz az energiád, ezért próbálj meg minél többet pihenni, feltöltődni, étkezésedbe több zöldséget és gyümölcsöt beiktatni. A hónap második felében már sokkal energikusabb leszel, de ekkor is oda kell figyelned a mértékre, mert nagyon könnyen kimerülhetsz és újból visszaeshetsz egy erőtlenebb állapotba. Ez az időszak ideális arra, hogy egy számodra sokkal egészségesebb napi rutint alakíts ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Vegyél vissza egy kicsit a tempóból, pihenj sokat, töltődj szeretteid között. Ez az időszak érzelmileg ingatabbá tehet, próbáld meg tudatosan kezelni a hangulatingadozásaidat. Ebben az időszakban fontos lenne, hogy több zöldséget, gyümölcsöt iktass be az étkezésedbe. A folyadék bevitelre is sokkal jobban figyelj oda, a vízi sportok most nemcsak fizikailag, de lelkileg is sokat segíthetnének abban, hogy megtaláld a harmóniát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Tanuld meg jól érezni magad a bőrödben, csináld azt, ami jólesik, ami feltölt. Egy jó társaság, sok nevetés és talán egy kisebb utazás, ezek mindegyike hozzájárul, ahhoz, hogy jobb legyen a közérzeted. A hónap közepe a legaktívabb, ekkor érdemesebb beiktatnod több intenzívebb programot, akár új sportolási lehetőségeket is kipróbálhatsz, amelyekből talán a későbbiekben egy állandó hobbi is kialakulhat. Próbálj meg minél több időt a friss levegőn tölteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A testi-lelki egészséged feltétele, hogy tisztában legyél a motivációddal,milyen erőforrásokkal rendelkezel, milyen érzelmek hajtanak és mi az, ami a legjobban gátol és stresszel. Amíg ezekre a kérdésekre nem tudod megfogalmazni a választ, addig nem tudsz jelentős változást elérni a testi-lelki egészséged megtartásában. Most főleg érzelmi impulzusok érhetnek, ami erős hangulatingadozással járhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Jó formában talál téged ez a hónap, különösebb veszély nem fenyegeti az egészségede. Ám ettől függetlenül figyelj oda magadra, tegyél meg mindent azért, hogy egészséges legyél, helyezd előtérbe saját igényeidet. Főképpen pihenj, lazíts, tedd azt, amihez kedved van. Jó hatással lehet rád a szeretteid közelsége, a velük töltött idő és a sok beszélgetés. Ennél nincs jobb módszer a feszültség oldására, az idegesség levezetésére.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Tele vagy energiával, lendülettel, optimizmussal, ez hajlamossá tehet téged arra, hogy túlvállald magad. Már a hónap első hetében olyan feladatokat vállalhatsz be, amelyről már az elején pontosan tudod, hogy nagyon nehezen fogod tudni teljesíteni. A legjobb számodra az lenne, ha a felesleges energiádat valamilyen mozgásban, sportban vezetnéd le. Előfordulhat, hogy váratlanul fellobbanó gyulladással és magas lázzal jelez a tested.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ebben az időszakban komolyabb egészségügyi problémától nem kell tartanod, ettől függetlenül itt az ideje, hogy jobban odafigyelj az egészségedre, ehhez azonban elsőként le kell számolnod a stresszel. Tanulj meg egy technikát, amelllyel ezt a negatív, stresszes energiát levezetheted, meditálj, végezz légző gyakorlatokat, a mozgás is sokat segíthet a jó közérzeted megtartásában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A napi rutin egy idő után nagyon fárasztó és kimerítő tud lenni. Kell egy kis változatosság, új energia, ami feltölt, továbblendít. Jobb, ha magad választod meg, mi legyen az. Néhány izgalmas program, sport, mozgás, lehetőleg a friss levegőn, baráti együttlétek, beszélgetések sokat segíthetnek a lelki harmonia megtalálásában. Ügyelj arra, hogy olyanokkal töltsd a szabadidődet, akiktól pozitív érzelmi impulzusokat kapsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Aktív, mozgalmas időszak köszönt rád, főleg a hónap első felében, szinte nem ismersz lehetetlent. Akkor teszed a legjobban, ha aktívabb életmódra váltasz, több mozgást, sportot iktatsz be a mindennapjaidba. Mivel környezeted komoly befolyással van a hangulatodra, az pedig a fizikai állapotodra, ezért nagyon fontos, hogy bármilyen nehéz helyzetben is megtaláld a harmóniát. Ebben az időszakban legyél kicsit önzőbb és a saját igényeidet helyezd előtérbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Most elsősorban lelkileg kellene összeszedned magad, ha megteheted mostanra időzítsd a szabadságodat, engedj meg magadnak egy kis pihenést, kikapcsolódást. Töltsd az idődet olyanok társaságában, akik feltöltenek. A táplálkozásodban ne a mennyiség, hanem a minőség domináljon, a folyadékbevitelre most fordíts nagyobb figyelmet. Nagyobb szükséged lesz csendre és nyugalomra és arra, hogy szeressenek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...