Lifestyle

12 dolog, amit a könyvimádók maximálisan átéreznek

Te is könyvmoly vagy? Üdv a klubban, ahol - nem mellesleg - a legjobb fej emberek vannak. Oké, csak vicceltünk! De az tény, hogy aki szeret olvasni, az minden nap megtapasztal valami újat a "lapok között", ezáltal pedig jóval gazdagabb lesz lelkileg, mint a legtöbben - nem hiába mondta a híres orosz sci-fi és fantasy-író, Szergej Vasziljevics Lukjanyenko, hogy minden elolvasott könyv egy újabb megélt élet. Ha egyik kötetet a másik után falod fel, akkor a cikkben szereplő dolgok ismerősek lesznek!

1.

Ha valaki, akkor te pontosan tudod, hogy semmi sem veheti fel a versenyt egy új vagy egy régi könyv illatával.

2.

Néha elgondolkozol, vajon normális-e az, hogy jobban szereted a könyveket, mint az embereket.

3.

Igen, mindig van nálad könyv. Mindig.

4.

Rendszeresen újraolvasod a kedvenc köteteidet, és mindig jót nevetsz vagy éppen sírsz a számodra kedves részeken. Hiába, a szép emlékek...

5.

Az összes kitalált karakterre úgy gondolsz, mintha igazi emberek lennének. Átérzed a problémáikat, bosszankodsz a döntéseik miatt, vagy örülsz a boldogságuknak.

6.

Már alig férsz a könyveidtől, annyi van belőlük.

Gifek: buzzfeed.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…