Döbbenet! Ezek a legfurcsább iskolai szabályok

Emlékszel még mikor körmöst kaptál a vonalzóval, mert rossz voltál vagy rosszul feleltél? Azt hitted az a legrosszabb, ami érhet? Hát korán sem az volt a jéghegy csúcsa! Nézd meg ezt a 10 bizarr iskolai szabályt, amitől garantáltan hátast fogsz dobni…

Fagyott borsó

Egy kínai diák lefotózta a csupasz, kivörösödött combjait, miután iskolai büntetésnek vetették alá. Egyesek azt állítják, hogy a fagyott borsó általi fegyelmezés bevett szokás Ázsiában tanárok és szülők körében.

Legjobb barátok

Az angol iskolákban megtiltják a diákoknak, hogy legjobb barátaik legyenek. Egyes szülők, tanárok és pszichológusok azt állítják, hogy a gyerekek jobban fejlődnek, ha nagyobb barátkozó csoportjuk van. Ráadásul senki sem érzi magát kiközösítve. Míg mások azzal érvelnek, hogy a legjobb barátok élethosszig tartó értékeket hordoznak. Egy tanulmány szerint a legjobb barátokkal rendelkező emberek egész életük során jobb mentális egészségnek örvendenek azokhoz képest, mint akiknek nincsen.

Festett haj

A tokiói iskolák megtiltják a diákoknak a hajfestést. A fővárosi állami iskolák 57% -a megköveteli a tanulóktól, hogy bizonyítsák hajuk természetes színét. Annak megakadályozására, hogy a hallgatók hazudjanak, a tanárok bekérik a szülőktől a gyermekkori fotókat. Ezt a homogén kultúra magyarázza. Nagy hangsúlyt fektetnek az egységességre, ezért viselnek minden iskolában egyenruhát.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók:123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!