Öt dolog, amire a vendégek figyelnek: ezek legyenek a legtisztábbak a lakásban

Ezekről soha ne feledkezz el!

Vendégváró takarítás

Az ünnepi időszakban - habár már a karácsony lezajlott - még mindig előfordulhat olyan, hogy a barátok, szomszédok, rokonok kopogtatnak az ajtónkon, hogy boldog új évet és minden jót kívánjanak. Ilyenkor vagy bepánikolunk, hogy nincs rendesen kitakarítva a lakás, vagy felkészülünk az ehhez hasonló váratlan helyzetekre. A következőkben összeszedtünk öt dolgot annak alapján, hogy mik azok, amikre a vendégek különösen felfigyelnek - ezeket a leginkább érdemes tisztán és rendben tartani.

1. Rendezett előszoba

Az előszoba az első és utolsó helyiség, amit a vendégek meglátnak érkezéskor, valamint távozáskor, és mivel mindkét benyomás fontos, lényeges, hogy ez a terület makulátlan legyen. Lehetőleg arra az időre, amíg ott tartózkodnak, ne hagyjuk a fogason lógni a kabátokat, tegyük el az esetleg kint maradt, levetett cipőket, esernyőket és táskákat, hogy egy tökéletesen rendezett kép éljen bennük a lakás ezen részéről is.

2. Törölköző és toalett papír

A fürdőszobát valószínűleg meg fogják látogatni az ottlétük alatt a hozzátartozók/barátok, ezért mindig legyen tiszta törölköző, amit használhatnak kézmosás után, valamint arra is ügyeljünk, hogy a toalett papírból se fussunk ki, mert az kellemetlen, ha kérniük kell. Extra piros pont, ha még illatgyertyát is gyújtunk ebben a helyiségben.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Gif: Giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!