Home&Design

Új albérletbe költözött a pár - elképesztő dologra bukkantak a konyhaszekrény mögött

Azt hittük ilyen titkos helyiségek csak a filmbéli házakban vannak.

Felfedezések

Nincs is izgalmasabb, mint új házba költözni és megismerni annak minden titkos zeg-zugát. Így tett a vélhetően amerikai házáspár is, akik egy Facebook csoportban osztották meg a meglepő felfedezésüket. Az egyik alsó konyhaszekrény mögött ugyanis egy titkos szobára bukkantak, aminek még ablaka is van. A helyiség félkész állapotban pihent a konyha mögött, padlózat nélkül, lógó kábelekkel és rengeteg porral. Ami a legérdekesebb a dologban, hogy a szobának nincs más ajtaja, így csak a konyhaszekrényen keresztül átmászva lehet oda bejutni. A páros a "Things Found in Walls- And Other Hidden Findings", magyarul Falakban talált dolgok és egyéb rejtett érdekességek - nevű csoportban tette közzé a felfedezést, ahol természetesen egyből beindult a találgatás a helyiség funkcióját illetően.

új, albérlet, konyha, titkos, ajtó, szoba, rejtekhely

Kiválogattuk a kedvenc találgatásainkat, lapozz!

Fotó: facebook.com/hiddenthingsinwalls

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.