Mi már tudjuk, milyen lesz a szobád jövőre! Nagy színtrend-mustra 2020-ra

Évről évre szeretünk megújulni: új frizura, ruhatár frissítés, esetleg életmódbeli váltás. Talán nem csak mi magunk, hanem lakásunk is igényt tart erre a változásra. Most megtudhatod, milyen színekkel lehet az otthonod is trendi!

A lakberendezés összeforr a divattal

A lakberendezésben és a divatban a nemzetközi szakemberek prognózisai megegyeznek: a következő évek kétségtelenül a színek évei lesznek, amelyekben az erősebb és karakteresebb árnyalatok újra virágkorukat élik. A titok mindig a kompozíciókban rejlik – tehát egy-egy szín helyett stílusos színtársításokban gondolkozzunk – ilyeneket akár mi is alkothatunk olyan árnyalatok együttes használatával, amelyek illenek egymáshoz és a személyiségünket is kifejezik.

Nézzünk néhány példát, amely egyértelműen a várható trendek között szerepel, és szinte már kopogtatnak az ajtón. Lapozd végig galériánkat, hogy megtudd, mik lesznek 2020 trendszínei a falfestésben!

Zöld, zöld, zöld A természetbe vágyódás és az erre vonatkozó utalások évek óta trend a lakberendezésben – és megjelennek a színekben, struktúrákban, anyaghasználatban. Ezt húzza most alá a mélyzöld megkoronázása is. Falon, bútorokon és kiegészítőkben egyaránt jó választás lehet. Itt is ügyeljünk a komplex vizualitásra, használjunk mellé szürkét, sárgát, akár kéket, púderrózsaszínt, extrém esetben pedig pinket.Szín-TIPP: Poli-Farbe Decor színes beltéri falfesték bazsalikom (D70B) és olíva (D60O) árnyalata vagy a lágyabb zöld színek közül a Poli-Farbe Platinum hunyor (H60) és palástfű (P50) árnyalata.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!