Home&Design

Tárgyak, amik a feng shui szerint vonzzák a szerelmet - ezt tedd a hálóba

Mutatjuk, melyek működnek a legjobban.

Feng shui

A feng shui által használt bágua-térkép szerint az otthonunk minden része az élet egyes területeinek felel meg. Ha szemben állsz a bejárati ajtóval, akkor a lakás jobb hátsó fele képviseli a házasságot és a szerelmet. Ez azonban még nem minden: az ősi tudomány szerint a hálószobában van egy szerelemsarok - ha háttal állsz az ajtónak, a távolabb eső, jobb oldali sarokról van szó. Itt kell elhelyezned olyan tárgyakat, amik bevonzzák vagy megerősítik a szerelmet.

Pillangópár

Ha eltávolodtatok egymástól a pároddal, és érzed, hogy egyre reménytelenebb a helyzet köztetek, akkor szerezz be egy pillangópárt, ami a boldog házasság szimbóluma. A szépséges pillangó élete kezdetén még egy csúnyácska hernyó, és csak utána alakul át – ez a változás a párkapcsolatokra is jellemző. Ha elfogadod, hogy a ti szerelmetek sem lesz mindig olyan, amilyen az első időkben, akkor sokkal könnyebb kiküszöbölni a hibákat, és újra egymásra találni. A pillangópár a magányos embereknek is segíthet rátalálni az igazira, így ők se felejtsék el őket betenni a hálószobájukba.

Szélcsengő

A szélcsengő nem csak egy szép dekorációs elem, de hatással van a szerelmi életedre is. A feng shui szerint azok, akik a szívükön viselik a szerelmi életük alakulását, mindenképpen szerezzenek be egyet! Az ősi tudomány úgy tartja, a szélcsengő semlegesíti a rossz energiákat, de a pozitívakat felerősíti. Az elhelyezésénél figyelj arra, hogy senkit se zavarjon, és ne érje a fejed búbját, ha elhaladsz alatta; ezenkívül mindenképpen olyan darabot válassz, aminek a hangja kellemes számodra. A szerelmi élet kedvező alakulását leginkább a bambuszból vagy a fából készült darabok mozdítják jó irányba.

Lapozz, a többi tárgy a következő oldalon olvasható!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Halle Berry az ötödik X-en túl is kitűnően érzi magát a bőrében, amit nem csodálunk, hiszen fantasztikus formában van. A gyönyörű színésznő nemrég anyaszült meztelenül lőtt magáról néhány fotót,...
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.
Egészség
Manapság már rengeteg tájékoztató jellegű írással találkozhatunk a különböző evészavarokat illetően, ezek viszont nagyrészt az anorexiára, illetve a bulimiára koncentrálódnak. De tudtad, hogy akad...