Meglepő színkombinációk a lakásban, amik növelik az önbizalmad

Ezektől tuti jobb kedvre is derülsz.

Színek a lakásban

Tudjuk, hogy a színeknek egytől-egyig külön jelentésük van, valamelyik a tisztaságot és egyszerűséget hirdeti, míg másik szenvedélyt és határozottságot sugároz. A szakértők szerint akárcsak a mindennapjainkban - divatban, öltözködésben, a munkánk során -, a lakásban is fontos szerepet játszanak az egyes árnyalatok, ezért sem mindegy, milyen tónusok uralkodnak a hálóban, a konyhában vagy épp a gyerekszobában.

Az otthonunk az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat, ahová mindig a legjobb megérkezni, az jelenti a világ közepét számunkra. Épp ezért érdemes olyan színekkel telepakolnunk, melyek egyszerre megtöltik vidámsággal a tereket, ugyanakkor a személyiségünkre is pozitív hatással vannak - adott esetben például magabiztosabbá tesznek minket. Elsőre furcsának tűnhet, hogy csupán egy árnyalat egy helyiségben ennyire befolyásolhatja a hangulatunkat, de tapasztalatból tudjuk, hogy bizony lehetséges. A következőkben felsoroljuk azokat a nem mindennapi kombinációkat, melyek elég erőteljesek ahhoz, hogy jobb kedvre derítsenek bennünket, és növeljék az önbizalmunkat is.

Kék és cseresznyepiros: nem csak a minimalista terek lehetnek sikkesek, ha a túltengő tengerkék mellé bedobsz néhány piros kiegészítőt, akkor vibráló lesz az összkép, ami a hangulaton is sokat javít.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!