Home&Design

Tíz szín a lakberendezők szerint, amivel tilos lenne kifestened a lakást

Ha mégis ezeket választod, rövid időn belül meg fogod bánni.

Falfestés

A lakás különböző pontjainak kifestése igazi kihívást jelent, hiszen miután kiválasztottuk és felkentük a leginkább tetsző árnyalatot, évekig kell majd ugyan azt a színt bámulnunk nap mint nap. Így érthető módon komoly dilemmát jelent a döntés, amit előfordul, hogy a későbbiekben még így is megbánunk. Vannak bizonyos színek amelyek bár nagyon divatosak vagy mutatók, még maguk a lakberendezők sem javasolnak. Most elárulták, melyik színek azok, amikkel soha nem szabadna kifestenünk a lakást különböző pontjait.

Tiltólistás színek

Ha épp lakásfestésen töröd a fejed, akkor alaposan fontold meg, milyen színek mellett döntesz majd. Azonban a lakberendezők óriási segítséget nyújtanak, hiszen elárulták, melyik az a tíz árnyalat, amit a legtöbb ember a későbbiekben általában meg szokott bánni. Lapozd végig a galériát, mutatjuk miket helyezz tiltólistára.

A pasztellszínek hiába divatosak sokszor, általában ezek az elsők között vannak, ha megbánásról van szó. Komolytalanná teszik a lakást, és olyanok, mintha egy cukorkavilágba csöppentünk volna, ez pedig hosszú távon frusztrálóvá válhat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó:123rf

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.