Home&Design

Szinte lehetetlen választani - ezek az idei szezon legtrendibb falszínei

Úgy érzed, ideje elengedni a megszokott fehér falakat és lecserélni egy trendibb árnyalatra? Akkor jó helyen jársz, mutatjuk a szezon legnépszerűbb falszíneit.

A nagy átalakítás

Bárki bármit mond, a tökéletes összkép a lakásban a megfelelő falszínnel kezdődik. Hiszen hiába vannak különleges bútoraid és egyedi kiegészítőid, ha a háttérszín nem harmonizál velük. A falfestés a legegyszerűbb módja otthonunk átváltoztatásának. A legjobb benne, hogy látványos, mégis átmeneti megoldása az új design megteremtésének, így akár - ha fanatikus vagy - szezonálisan is átszínezheted az egyes szobákat a trendeknek megfelelően. Kíváncsi vagy, milyen árnyalatok uralkodnak most a piacon? Egy nemrég készült kutatás szerint két gyártó palettája, azon belül pedig 9 konkrét szín vitte a prímet az elmúlt hónapokban.

Mutatjuk is, melyek ezek, kattints a galériára!

Farrow and Ball - Sulking Room Pink
Kattints a további képekért!

Gyakran vagy feszült, sokat forgolódsz és valahogy sosem jön könnyen álom a szemedre? Ideje átrendezned a hálószobádat.

Leadfotó: Getty Images / FollowTheFlow, Forrás

Oldalak

Home&Design
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.