Hirdetés

Szerelmes asztalterítékek – Így tegyél romantikussá akár egy átlagos vacsorát is

Nem kell nagy dolgokra gondolni, ha romantikus hangulatot szeretnél varázsolni a Valentin-napi ebédhez vagy vacsorához. Még egy egyszerű rakott krumplit is feldob egy meseszép teríték, mutatunk is néhányat.

A romantikus asztaldekoráció alapja a virág. Nem kell, hogy friss legyen, nem kell, hogy bolti legyen, a lényeg, hogy passzoljon a stílusotokhoz.

Színek és minták

Egy fekete-fehér asztali futó és néhány színes virág egészen Alíz Csodaországban hangulatot kölcsönöz az asztalnak. Ezt a hatást még tovább fokozhatod néhány arany szalvétával.

A piros a szerelem színe

Hófehér tányérok és piros virágok, mi lehetne ennél valentinosabb? Akár mikulásvirágot vagy pipacsokat is tehetsz az asztalra, a lényeg, hogy maradj a piros árnyalaton belül.

Faágak a faasztalon

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a képen láthatóhoz hasonló meseszép faasztal virít az étkeződben, akkor irány az erdő (ha városban élsz, akkor kicsit nehezebb dolgod van, de nem lehetetlen) és szedj össze néhány szimpatikus ágacskát. Már csak néhány gyertya kell mellé és kész is a tökéletes rusztikus asztalteríték.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!