Home&Design

Csak ezt az egy dolgot kell kicserélned a fürdőszobádban, hogy sokkal jobban nézzen ki

Ez a kiegészítő nemcsak praktikus célokat szolgál, de egészen új szintre emelheti fürdőszobánk megjelenését is.

Fürdőszobai tükrök

Egy jól kiválasztott fürdőszobai tükör hozzájárulhat a térérzet növeléséhez, fokozza a természetes fényt, vagy akár teljesen helyettesítheti is az ablakokat. Gyors és igazán egyszerű módja annak, hogy felfrissítsük kissé a fürdőszobát. Ha pedig ez még nem lenne elég, szintén ezek mellett az elképesztően praktikus fürdőszobai elemek mellett szól, hogy általában időtlenek, legyen szó akár ovális, akár szögletes fazonokról, sosem mennek ki a divatból, ha pedig valami újdonságra vágyunk, könnyedén feldobhatjuk őket néhány új kiegészítővel. Egy csodaszép tükörrel egyéniségünket is belecsempészhetjük a fürdőszobába, ne fogjuk hát vissza magunkat, a formáknak és a kialakításnak csak a képzelet szab határt! Nézd meg a galériát és inspirálódj!

1. Művészi alkotás Néhány tükör már túllép az egyszerű fürdőszobai esztétika szintjén és valódi műalkotásként tetszeleg a helyiségben. Különösen remek választás a valódi művészlelkeknek, akik amellett, hogy művészi érzéküket is kiélhetik ezáltal fürdőszobájuk kialakításakor, még egyedi stílusukat is könnyedén belecsempészhetik a térbe.
Kattints a további képekért!

Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.

Leadfotó: Pexels, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...