Home&Design

6 praktikus megoldás cipők tárolására, hogy ne legyen rumlis az előszoba

Általában előszobánk határozza meg az otthonunkról alkotott első benyomást, ezért a stílus és a rend kulcsfontosságú ebben a helyiségben.

Cipőtárolás

Egy szépen berendezett előszoba nagyon jól tud mutatni, azonban sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a cipők gyorsan káoszt és zűrzavart teremtenek ebben a térben. Ahogy az emberek be- és kilépnek, a cipők gyakran elszórtan heverhetnek egy idő után a padlón, ami nemcsak esztétikailag zavaró, de akadályozza a rendet és fokozza a stresszt is. Van egy jó hírünk viszont: néhány egyszerű és stílusos megoldással könnyedén rendet és harmóniát teremthetsz az előszobában. A cipőtárolás lehet funkcionális és stílusos egyaránt. Az egyedi igényeidhez és az előszobád méretéhez igazított megoldások segítenek abban, hogy az előszobád mindig rendezett és harmonikus legyen. Mutatjuk, hogyan!

Cipőtárolóval ellátott bútordarabok Válassz olyan cipőtároló bútort, amelyben a cipők rejtve maradnak, és nem halmozzák el az előszobát! A cipősszekrények vagy komódok rejtett tárolófiókokkal például ideálisak erre a célra.
Kattints a további képekért!

Bár sokan rajonganak értük, a Feng Shui szabályai szerint a hálószobában nincs helyük.

Leadfotó: Unsplash, forrás: thespruce.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...