5 dolog, ami a legcsinosabb lakásból is komor lyukat csinál

Nyomott hangulatot áraszthat a lakás, ha rosszul rendezed be. Ha egy-egy állítás igaz rád, az még nem probléma. Ám ha az állítások többségénél ismersz magadra, az intő jel lehet.

Egy kis felújítás néha minden otthonra ráfér

Nagyon fontos, hogy az otthonunk jó hangulatot árasszon. Az az ideális, ha számodra ez a nyugalom szigete, és amikor hazatérsz, akkor igazán komfortosan érzed magadat. Sajnos, van néhány gyakran elkövetett hiba, amely a komor, inkább rossz hangulatot árasztó lakást eredményezi. Lehet, hogy emiatt nem érzed nyugodtan és biztonságban magadat otthon?

Nagyon fontos, hogy ügyelj arra, miből mennyi van. Ha színes dolgokat választasz, ne legyen minden eltérő, mert az káoszt eredményez. Túl egyszínű sem, mert az egyhangú. Ha pedig a sötét mellett voksolsz, ügyelj rá, hogy csak módjával alkalmazd a feketét. Ha egy-egy általunk mutatott designtipp nálad is megtalálható, az még egyáltalán nem baj. Ám ha már a többségéről elmondhatjuk ezt, akkor érdemes elgondolkodni, milyen érzések kerítenek hatalmukba, ha otthon vagy.

Sötét falak Legtöbben azért döntenek mellette, mert szeretnének elegáns hatást elérni. Ha te is erre vágysz, elég, ha csak az egyik falat mázolod a sötét árnyalattal. A legjobb, ha a legnagyobb helyiségnél alkalmazod, mert a kicsi tereket még inkább összenyomja egy sötét fal is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak