Szívesen aludnál Kevin ágyában? Most beköltözhetsz a Reszkessetek, betörők! ikonikus családi házába

Amíg ott tartózkodunk, a filmben is látható díszletek, továbbá izgalmas kellékek segítenek abban, hogy gyorsan magával ragadjon a legendás karácsonyi vígjáték ellenállhatatlan atmoszférája.

Ha karácsony, akkor Reszkessetek, betörők!

Már-már ősi közhely: "Nincs karácsony Kevin nélkül." A Reszkessetek, betörők! című amerikai kultuszfilm tavaly ünnepelte 30. születésnapját, és köszöni szépen, remekül van: népszerűsége egy emberöltőnyi idő alatt sem csappant meg, a publikum még mindig a csavaros eszű, cserfes Kevin McCallister (Macaulay Culkin) megmosolyogtató kalandjait részesíti előnyben, ha szívmelengető családi mozira vágyik karácsonykor. Chris Columbus 1990-es komédiája - továbbá két évvel későbbi folytatása - mára valóban a jeles alkalom elengedhetetlen tartozéka: szinte már ciki, ha elszalasztjuk az alkalmat és nem tesszük be a lejátszónkba a szeretet ünnepén.

Az viszont ennek ellenére is meglepő, hogy még mindig sikerül újabb és újabb szezonális-karácsonyi akciókkal meglovagolni az élelmes kissrác és a balfék betörők párharcát bemutató kultmozit. Az Airbnb szállásfoglaló oldalra most például felkerült az a Chicago közelében található, mára már ikonikussá nemesedett családi ház, melyben sor került Kevin és a tökkelütött haramiák macsakegérharcára.

Bizony, nem csalás, nem ámítás: egyetlen éjszakára most bárki beköltözhet a legendás ingatlanba, és testközelből tapasztalhatja meg a világ egyik legnépszerűbb filmjének sajátos atmoszféráját.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2