Te is viselnéd ezt a nyári szettet, egy nőt mégis kidobtak miatta a plázából

Szerinted jogos volt?

Kidobták a plázából nyári szettje miatt

Korábban többször is írtunk már olyan esetekről, amikor kitessékelték vagy hazaküldték a nőket valahonnan, mert nem megfelelően voltak felöltözve. A következő sztori is egy ezekhez hasonló történet, ezúttal nyári szettje miatt dobtak ki egy fiatal lányt a plázából. A Grand Rapids (Michigan állam, USA) nevű városban élő Hannah Pewee elmondása szerint a hétvégén távoznia kellett az egyik helyi bevásárlóközpontból, miután valaki névtelenül jelentette őt a biztonságiaknak kihívó outfitje miatt.

Nem volt jogos

Szerintünk egyébként nem volt jogos a dolog, mivel ezt a szettet bárki viselné kánikulában, amikor tükörtojást tud csinálni belőlünk az időjárás. Hannah közösségi oldalán számolt be negatív élményéről, ahol egy fotót is megosztott a szóban forgó öltözékéről.

"Rengeteg lány volt ugyanígy felöltözve"

"Valaki jelentett engem a biztonságiaknál a nem megfelelő outfitem miatt, és kitessékeltek a plázából. Nem érdekelt senkit, hogy rajtam kívül még rengeteg lány volt ugyanígy felöltözve, mivel 32 fok volt kint. Annyira mérges lettem, hogy remegtem. Olyan kínos volt, majdnem sírtam. Mindez azért, mert egy idegennek nem tetszett a szettem" - fűzte hozzá Hannah, aki szerint a bevásárlóközpont szégyellheti magát. Szerinte a nők ilyen mértékű lejáratásának véget kellene már vetni.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Facebook/hannah.pewee

Oldalak

Szólj hozzá Te is!