Home&Design

Így lehet franciásan sikkes otthonod akár fillérekből is - minden vendégednek leesik majd az álla!

Mi tagadás, Párizs az egyik legstílusosabb város a világon, nem csoda, hogy sokak számára szolgál ihletforrásul, akár az öltözködést, akár a lakberendezést tekintve.

Sikkes és lélegzetelállító

Párizs nemcsak a divat szempontjából kiemelkedő főváros, lélegzetelállító belső terekkel rendelkező épületei is ámulatba ejtik a turistákat. A jó hír, hogy nem kell Párizs belvárosában élned ahhoz, hogy neked is gyönyörű, kifinomult lakásod lehessen, akárcsak egy stílusos franciának. Néhány dekorelem és kiegészítő rengeteget dobhat otthonod hangulatán, megidézve Párizs csodálatos, utánozhatatlan atmoszféráját. Kíváncsi vagy, hogyan varázsolhatod bármely szobádat olyan stílusossá, amit még egy francia is megirigyelne? Nézd meg a galériát és inspirálódj!

Díszes kandallópárkány Egy díszes kandallópárkány apró márványformákkal és egy gyönyörű boltívvel határozottan francia hangulatot kölcsönöz bármely belső tér építészeti megoldásának. Amellett, hogy a gyönyörű kandalló tökéletes fókuszpontként funkcionál majd a szobában, igazán szofisztikált és kifinomult atmoszférát teremt otthonodban.
Kattints a további képekért!

Az aprócska fürdőszobák könnyedén és nagyon hamar zsúfolttá válhatnak, éppen ezért fontos, hogy lehetőség szerint igyekezzünk a maximumot kihozni a helyiség minden szegletéből.

Leadfotó: 123rf, forrás: apartmenttherapy.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.