Őrülten nagy hülyeség a papírtörlős trükk, ami az interneten terjed, ne dőlj be neki

Rengeteg konyhai praktika tud velünk szembe jönni a világhálón, ami megkönnyítheti az életünket. Azonban legyél észnél, mert nem mindegyiket szabad elhinni.

Van olyan, amit kifejezetten trollok gyártanak

A papírtörlő, amely ma már nélkülözhetetlen kelléke a háztartásoknak, érdekes történettel rendelkezik.

Az első papírtörlőt a Scott Paper Company fejlesztette ki, amikor állítólag egy véletlen folytán egy túl vastagra tekert vécépapír adagot kellett volna kidobniuk. Azonban Arthur Scott, a cég vezetője úgy döntött, hogy újrahasznosítja, és elkezdte árulni az első papírtörlőként.

Sok papírtörlős trükk terjed az interneten, de akad olyan, ami veszélyes lehet. Galériánkban egy ilyet mutatunk be!

A papírtörlő feltalálása tehát egyfajta szerencsés balesetnek köszönhető. A termék már megtalálható szinte az összes konyhában, és sok változáson ment keresztül.
Kattints a további képekért!

Íme egy házi praktika, amellyel rengeteg bosszúságtól és nem várt kellemetlenségtől kímélheted meg magad a jövőben – nincs másra szükséged, mint egy kis darab papírtörlőre, ami csodákat művel majd a hűtőben tárolt zöldségekkel!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.