Home&Design

Túl sok pók költözött a lakásodba? Ez a növény távol tartja őket

A hideg beköszöntével nemcsak a fűtésszámlával gyűlik meg a bajunk, hanem a lakásunkat befoglaló pókokkal és egerekkel is.

Ezt a növényt vesd be ellenük

Bár a pókok nagyon hasznosak, hiszen megszabadítanak bennünket a legyektől, szúnyogoktól és további rovaroktól, nem szívesen látjuk őket a lakásunkban. Márpedig ahol egyet felfedeztünk, ott több mint valószínű hogy még akad pár, csak épp az ágyunk gerendái között, a szekrény mögött vagy valamelyik sarokban húzódnak meg. Az valószínűleg mindenki rémálma, hogy az éjszaka közepén egy rajta futkározó pókkal ébredjen, vagy egy fájdalmas pókcsípéssel, az azonban szinte elkerülhetetlen, hogy olykor-olykor ne bukkanjon fel legalább egy-két darab akár porszívózás közben. Ám van, ami a pókokat is egy életre távol tartja az otthonunktól, most el is áruljuk, micsoda. Részletek a galériában!

Bár számos rovarirtó szer kapható már akár pókok ellen is, nem szívesen lélegezzük be és vagyunk egy légtérben kémiai anyagokkal. Ám mint minden rovarnak, kártevőnek, úgy a póknak is megvannak a maga illatai, aromái, amelyeket egyszerűen nem tud elviselni és taszítóak a számára.
Kattints a további képekért!

Beköszöntött az ősz? Nos, ha az időjárást nézzük, még nem, de ettől a kültéri dekorációnk még tükrözheti azt!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!