Őszi kopogtatók az ajtóra

Egyre korábbra állítjuk az ébresztőóránkat, egyre több réteg ruhát viselünk és egyre inkább sötétedésben érünk haza az iskolából vagy a munkahelyünkről. Nincs mit tenni, az ősz hivatalosan is megérkezett. Itt az ideje, hogy otthonunkat az őszi színeknek és trendeknek megfelelően díszítsük fel! Íme 5 tipp az őszi kopogtató készítéséhez!

Nemcsak borbarátoknak

Amire szükséged lesz: hungarocell koszorú (bármelyik kreatív hobbyboltban beszerezhető), rengeteg parafadugó, fogpiszkáló, színes szalagok.
Ennek a kopogtatónak az elkészítése roppant egyszerű: először is a koszorúra rákötözzük a szalagunkat, amivel később fel tudjuk majd akasztani a bejárati ajtóra a kopogtatónkat. Második lépésként a parafadugók mindegyikébe félig beleszúrunk egy fogpiszkálót, majd a fogpiszkálós dugókat beledöfjük, beleállítjuk a hungarocellbe. Ezt addig csináljuk, míg teljesen be nem fedtük a dugókkal a koszorút és már sehol sem látunk egyetlen egy fehér foltot sem. A kész kopogtatónkat, ha akarjuk kicsinosíthatjuk még azzal, hogy átkötjük egy szép színes szalaggal vagy őszi terméseket –mogyorót, diót, pici dísztököt- tűzgélünk a parafadugók közé.

Kopogtató száraz búzakalászból

Amire szükséged lesz: hungarocell koszorú, szárított kalászok, ragasztó.
Talán ezt a kopogtatót a legkönnyebb elkészítenünk az összeállításunkból, hiszen itt csak annyit kell tennünk, hogy méretre vágjuk a kalászt, majd szépen sorban felragasztjuk őket a koszorúra és készen is vagyunk!


Fotók:savvydesignwest.com,choosetothrive.blogspot.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!