Óriási népszerűségnek örvend a zöld konyhabútor - íme, a legszebb verziók: valódi álomkonyhákat mutatunk

Kevesen merik bevállalni a színes konyhákat, pedig igazán különleges hangulatot tudnak teremteni bármely otthonban. Nem hiszel nekünk? Akkor olvass tovább!

Minden téren szeretjük a zöldet

Az utóbbi években a belsőépítészeti trendek közül kiemelkedik egy új irányzat, amely nemcsak esztétikai szempontból, hanem környezettudatosság tekintetében is meghatározóvá vált: a zöld konyhabútor. Ez az izgalmas és friss szín egyre több otthonban jelenik meg, ami nem véletlen. De miért is lett ilyen népszerű a zöld konyhabútor? A természetes szépség, a sokoldalúság, a fenntarthatóság és a modern stílus mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre többen választják ezt a friss és üde színt otthonuk szívébe, a konyhába. Ha te is szeretnél egy kis természetet csempészni az otthonodba, bátran válaszd ezt a színt. De beszéljenek helyettünk a képek, a galériára kattintva mutatjuk a legszebb zöld konyhákat!

Először is, a zöld szín a természetet idézi, amely nyugalmat és frissességet áraszt. Egy zöld konyha azonnal barátságosabbá és hívogatóbbá válik, mintha a természet egy darabja költözött volna a lakásunkba. Ezen kívül a zöld árnyalatai rendkívül sokoldalúak, a halvány mentazöldtől a mély smaragdzöldig mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...