Hozd magad forró hangulatba: Ezek a legszebb nyári dekorációk

Ne csak ünnepekkor díszítsd a lakást!

Nyári trendek

Kutatásokkal már többször alátámasztották, hogy boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak vagyunk, ha rendszeresen díszítjük a lakásunkat. Ráadásul ezeknek a dekorációknak köszönhetően sokkal jobban megéljük az adott pillanatokat, ünnepeket, évszakokat is, az idő és a kreativitás amit belefektetünk, szintén jó hatással van a közérzetünkre - írja a Brigitte magazin. Ám sokan inkább télen és az ünnepek környékén fordítanak figyelmet a lakás díszítésére, pedig nyáron épp olyan varázslatos hangulatba hozhatjuk a lakást. Össze is gyűjtöttük a legszebb nyári dekorációkat, melyekkel megteremtheted a nyári életérzést.

Koszorúk

Ki mondta, hogy csak nyáron lehet koszorúval díszíteni a lakást?! Megfelelő díszekkel akár tengeri hangulatot vihetünk az otthonunkba, a gyertyákat azonban mellőzzük. Dekoráljunk pasztell színekkel, kagylókkal, kis üvegcsékkel, és máris páratlan látvány kerül az asztalunkra.

Gyertyák

Ha szeretnél romantikus hangulatot teremteni az otthonodba, akkor előveheted a gyertyákat is. Itt azonban fontos, hogy mindenképp tengerparti stílusban készítsük el a dekorációkat. Szórj homokot kis üvegcsébe, tegyél bele kagylókat, és egy gyertyát és már készen is vagy.

Kagylók

A nyár hangulatához hozzátartoznak a kagylók. A nyári utazás során összegyűjtött tengeri kincseket pedig felhasználhatjuk díszekként is, mely örök emlék marad. Ragaszthatjük őket akár deszkákra, különböző mintákat formálva vele. Bámulatosan néznek ki.

Égősor

Érdemes az udvart is kidíszíteni. Nincs is hangulatosabb az égőknél, melyek igazi, romantikus nyári életérzést teremtenek. Ezeket a kis világító üvegcséket megvásárolhatjuk, de akár elkészíthetjük mi is, virágokkal feldobva például még különlegesebb lesz a végeredmény.

Leadfotó:123rf

Oldalak