Home&Design

Miley Cyrus egyedi tervezésű luxusházától az egész földkerekség elalél - Fotók

Az egykori tinisztár édesanyja segítségével alakította át kaliforniai házát. Ennyire pulzáló-vibráló, színes és változatos enteriőrökkel ritkán találkozni.

Stílusosság, némi vadság és ezernyi szín

Olykor még az olyan körülrajongott világsztároknak is elkél az anyai segítség, mint a Hannah Montana hajdani címszereplője, a jelenleg 28 éves Miley Cyrus. Különösen aktuális ez a megállapítás most, anyák napja közeledtével - Chris Hemsworth exfelesége valószínűleg ténleg nagyon sokat köszönhet édesanyjának, aki olyannyira gondját viseli híres csemetéjének, hogy még Los Angeles-i házát is teljesen egyedi designnal vértezte fel. Az Architectural Digest írta meg, hogy az ifjú amerikai énekesnő kevesebb mint egy esztendővel ezelőtt tett szert a hat hálószobás, hét fürdőszobás, gigantikus kaliforniai házra, és most teljesen egyedi designt is kapott - hála Miley saját, különbejárató lakberendező-csapatának: Tish Cyrusnak (Miley édesanyjának, aki nem mellesleg 16 esztendeje lánya menedzsere is) és partnerének, Mat Sandersnek. "Nekem az a rögeszmém, hogy ha belépek egy házba, rögtön tudni akarom, ki lakik ott, milyen a személyisége, mit szeret, milyen a habitusa. Mivel olyan jól ismerem Miley-t, és annyira közel állunk egymáshoz, ezért ebben az esetben könnyen meg tudtam valósítani az elképzeléseimet" - nyilatkozta a celebritás anyukája az Architectural Digestnek. A végeredmény - teszi hozzá a lap - épp olyan lett, mint Miley: szilaj, vad, gyönyörű és túláradó.

Lapozz, cikkünk még nem ért véget!

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!