Ritka alkalom - nézz be Mila Kunis és Ashton Kutcher otthonába

A sztárallűröktől és pletykáktól mentes Ashton Kutcher-Mila Kunis páros ritkán főszereplői médiabotrányoknak. A duó szép csendben éli családi életét gyönyörű otthonukban, ahová szintén nem gyakran teheti be a lábát újságíró. Most kivételt tettek, az Architectural Digest magazin pedig kapott az alkalmon.

Ashton és Mila otthona

"Otthont szerettünk volna, nem ingatlant" - kezdi a páros az AD-nek adott interjúban. A híres duó számára fontos volt, hogy a Los Angeles-i házuk otthonos, meleg és takaros legyen, persze modern köntösben. Semmiképp nem volt céljuk valami nagyon minimál, rideg, távolságtartó enteriőrt és designt létrehozni, amitől később könnyű szívvel megválnak. "Szerettük volna, hogy a ház kapjon egy farm jelleget, hogy olyan érzést keltsen, ami már itt áll évtizedek óta. Átalakítottuk, de az alapok megmaradtak" - tette hozzá Kunis.

A magas minőség a lakberendezésben mindenhol jelen van a házban. A modern kiegészítők - arany, ezüst - mellett sok a természetes anyag használata, a fa abszolút uralkodó. A fenntarthatóság is fontos szempont volt a tulajdonosok számára, ezért amellett, hogy egy percig sem akarták elvetni a hagyományos alapokat, gondot fordítottak a környezetvédelemre, és az ehhez szükséges technológiára is.

Az enteriőr bővelkedik sötét árnyalatokban, nyoma sincs a letisztult világos színeknek, amelyeket a minimalizmus jegyében megszoktunk. Érdekes, hogy mégsem érződik zártnak vagy komornak a hangulata, inkább olyan, mint egy felújított weekend ház, amely tágasabb, mint átlagos társai. Ha meg kellene határozni egyetlen stílust, a skandináv felé hajlana a természetes anyaghasználat miatt, ugyanakkor van benne némi "mid-century", azaz múlt századi beütés is.

Összességében a ház tükrözi Ashton és Mila stílusát, nem hivalkodó, sokkal inkább visszafogott és szép. Az esztétikus enyhe kifejezés, még szerintünk is, akik rajongunk a minimalista, letisztult designért. Farmház ide vagy oda, itt szívesen átvészelne az ember egy-egy karantént. Fotók.

Kattints a további képekért!

A közönségkedvenc hollywoodi sztár borsos áron igyekszik elpasszolni a fantasztikus ingatlant, mely már a fotókon is pompás téli álomvilágot igéz körénk.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak