Nagy divat lett a matt fekete - bútorok, kiegészítők, dekoráció

Még mindig a minimalizmus a legfőbb lakberendezési irányzat, ám a szokásos fehér-világos színekkel ellentétben mostanában a sötét árnyalatok - mint a kék, zöld és fekete hódítanak. Utóbbi bútorok, kiegészítők, falszín és egyéb dekorelemek formájában is megjelenik az enteriőr trendeknél.

Matt fekete a lakberendezésben

Nemrég írtunk arról, hogy a tengerészkék nagyon népszerű lett a lakberendezésben az utóbbi időben. A minimalizmus hívei a szokásos fehér, illetve világos árnyalatok mellett egyre gyakrabban alkalmazzák a sötét tónusokat az enteriőr design megalkotásakor, mostanában pedig a fekete van leginkább reflektorfényben. Matt változata megjelenik a bútoroknál, a kiegészítő trendeknél és más dekorációs elemeknél is, így gondoltuk, készítünk egy kis körképet, összeállítást a témában.

Bármivel kombinálható

A matt fekete a fehérhez hasonlóan hálás szín, hiszen bármivel kombinálható. Jelenleg tarolnak az arany kiegészítők és különleges tapéták, valamint a bíbor és sötétzöld árnyalatok is nagy divatnak örvendhetnek mostanában. Egy ilyen válogatással nem lősz mellé, épp ellenkezőleg: a legmodernebb jegyek szerint öltözteted az otthonod.

Bútorok

Nem kell túlzásba esned annak érdekében, hogy hódolj a trendnek. Amennyiben nem gondolkodsz nagyban vagy drasztikus design átalakításban, jó opció lehet számodra egy egyszerű bútor, amely matt feketében bármilyen meglévő elemmel, kiegészítővel a szobában remekül mutat.

Cikkünk folytatódik...

Fotók: Ikea, Bonami, Butor1.hu

Oldalak

  • 1
  • 2