Less be Michael J. Fox otthonába!

A kölyökképű színész, Michael J. Fox egy egészen elképesztő lakást tudhat magáénak New York szívében. A sztár és neje, Tracy Pollan most megmutatták otthonukat!

Családias és modern

A New Yorkban található, emeleti lakást Brooke Gomez és Mariette Himes Gomez belsőépítészek segítségével rendezte be a pár, hisz fontos volt számukra, hogy minden passzoljon és a kívánt harmónia is meglegyen. Az előszobát több tárgy díszíti, amik a '40-es évekből származnak, ám kicsit felújították őket.

A művészi nappali

A világos színű nappalit modern bútorok és egy 19. századi török szőnyeg teszik egészen eklektikussá. A szoba egyik különlegessége a Steinway & Sons zongora, mely barna színével egy kis melegséget csempész a hideg színek közé.

Finom és lágy színek

A festmény mellett látható, 1930-ból származó asztalkát egy antikvitásboltban látták meg, de a kávézóasztalka is különleges, hisz egy 1950-es Edward Wormley darabról van szó. Tracy kérésére a párnák szaténból, selyemből és kasmírból készültek, hogy még melegebb és puhább legyen a végeredmény. Télen a kandalló mellett szokott pihenni a házaspár.

Fotók: architecturaldigest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!