A manhattani luxuslakás, ahonnan biztos nem akarnánk kimozdulni nyolc után

Ebből a lakásból nem csak a kilátás lélegzetelállító. Az enteriőr legalább annyira lenyűgöző, ráadásul most, Covid idején tökéletes lenne ahhoz, hogy véletlenül se akarjunk kimozdulni. Bemutatjuk New York legnépszerűbb környékének egyik legcsodálatosabb ingatlanját.

Álomlakás

Mit jelent egy nagyszerű New York-i lakás létrehozása - ami ambíciójában és minőségében megegyezik az aranykor legelegánsabb otthonaival - a 21. században? Hogyan fejezheti ki az ízlés és a luxus kettősségét úgy, hogy modernnek, elegánsnak, igényesnek és mindenekelőtt egy fiatal család számára élhetőnek titulálják? Ezekre a kérdésekre az Architectural Digest tervezője, Steven Volpe adja meg a választ, hiszen ő dizájnolta az alábbi galériánkban szereplő apartmant Manhattan belvárosában.

Mielőtt azonban Volpe és csapata egyetlen Giacometti-lámpát vagy Picasso-festményt adhatott volna hozzá az enteriőrhöz, hatalmas mérnöki kihívással kellett szembenézniük: lényegében egy épületet kellett létrehozniuk az épületen belül, hogy enyhítsék a kísérteties szélmozgást, amelyek nagy kilengést eredményeztek. "Megoldásunk egy új építészeti burkolat kidolgozása volt, ami nem bizonyult egyszerű feladatnak" - magyarázta. Nos, bármit is tettek, megérte, mert az ingatlan zseniális, tökéletes. A képek önmagukért beszélnek.

Egy gyönyörű luxusapartman Manhattanben - ez már önmagában csábító azoknak, akik szeretnek nagyvárosban lakni és valami különlegesre vágynak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!