Hirdetés

Nagy lakáshoroszkóp – Erre figyelj a házad táján 2016-ban

Az idei év nem csak szerelmi és pénzügyi téren hoz változásokat, de a házunk tájára –átvitt és szó szerinti értelemben is – érdemes lesz odafigyelni. Következzen a nagy 2016-os lakáshoroszkóp.

Bak: XII.22. – I.20.

Szegény Bak, az utóbbi években többször is költöztél, részben munkahely-váltás miatt. Meg kellett tanulnod rugalmasnak lenni és gyorsan otthonossá varázsolni bármilyen teret. Minden költözés egyben új lehetőséget ad az új dolgok kipróbálására, kísérletezz a világos és sötét színekkel a lakásban, építs egy kandallót, a lényeg, hogy használd ki a helyzetet. A kísérletek árán fogod megtalálni a saját stílusodat.

Vízöntő: I.21. – II.20.

A bolygók állása nem kedvez az év eleji lakáseladásnak vagy lakásvásárlásnak, májusig semmi esetre se írj alá hivatalos papírt. A retrográd bolygók miatt ezekben a hónapokban inkább a múltadra koncentrálsz, nem a jövődre, tehát ha ingatlant szeretnél eladni, ebben az időben nem fog összejönni. Legalábbis nem olyan áron, amilyet szeretnél. November 14-e után nagyobb szerencséd lesz, az igazán nagy döntéseket csak ezután hozd meg.

Halak: II.21. – III.20.

Azt mondják, a Halak a legkreatívabb jegy, azonban idén már nem lesz szükség az újító ötletekre, ugyanis költözni nem fogsz, ráadásul éppen úgy szereted a jelenlegi életteredet, ahogyan van. Ehelyett készülj fel arra – lélekben és pénzügyileg is -, hogy szórakoztató éved lesz: rengeteg vacsora-partit és házibulit fogsz tartani, amihez a lakást is fel kell dobnod egy kicsit.

Kos: III.21. – IV.20.

Kedves Kos, csodás időszakon vagy túl lakás- és ingatlankérdések tekintetében, viszont ez a szerencsés fázis sajnos most véget ér. 2016-ban - elsősorban március és szeptember között - rengeteget fogsz utazni, sokkal többet a szokásosnál. Éppen ezért a lakásod is lassan megtelik mementókkal, idegen kultúrákból származó elemekkel, amiket valahogy be kell illesztened a lakás dekorációjába.

Bika: IV.21. – V.20.

Az elmúlt három évben rengeteg problémád volt lakótársakkal, párokkal, ez azonban most változni fog. Ha szingli vagy, akkor idén végre egyedül is megengedheted magadnak álmaid lakását, így nem kell senkivel kompromisszumot kötnöd. Inkább realista szemlélettel kezeled a lakás-kérdéseket, idén azonban meglepően kreatív éved lesz, nyugodtan fogj bele DIY projektekbe vagy lakásfelújításba. Ez a te éved, hogy olyanná alakítsd a teredet, amilyen te vagy.

Ikrek: V.21. – VI.21.

Te leszel a legszerencsésebb idén az összes jegy közül. Ne ragadj le a díszpárnáknál, nyugodtan álmodj nagyot, vegyél új házat, válts albérletet, add el a régit, a lényeg, hogy merj változtatni. Különösen kedvező lesz ez az év a konyhafelújításra, a fürdőszoba modernebbé tételére és a pince rendbehozására. Próbálj mindent befejezni szeptember 9-e előtt, hogy év végén már csak élvezned kelljen a munkád gyümölcsét.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!