5 apró változtatás, amitől ismét beleszeretsz az otthonodba

A kis dolgok azok, amik igazán számítanak – szokás mondani, és ez a lakberendezésben sincs másképp. Következzen 5 olyan apróság, ami valóban otthonná varázsolja a lakásodat.

Csinosítsd ki a teret, ahol magadat csinosítod

A fürdőszobának sem kell steril, kizárólag funkcionális szobának lennie. Fesd ki a falat valamilyen izgalmas színre és vigyél be olyan kiegészítőket vagy díszítést, amit egyébként egy különleges helyiségre tartogatnál. A csodás csillár, a kézzel díszített tányérszett vagy a kedvenc festményed a fürdőben is ugyanolyan szépen mutat, mint a nappaliban.

"Főnevek és jelzők"

Scot Meacham Wood szerint a lakberendezés főnevek és jelzők keveréke. A főnevek – a szék, a lámpa, a szőnyeg stb. – adják az alapot és a funkcionalitást. A jelzők – a textilek, a minták, a díszek – pedig a tér lelkét. Ha a főneveken nem is változtatsz, a jelzők variálásával egészen új értelmet adhatsz a helyiségnek.

Hétköznapi tárgyak új fényben

Ne félj látható helyre tenni azokat a dolgokat, amiket szeretsz, legyen az egy darab kavics, amihez szép emlékek kötnek, néhány régi fotó, egy újságból kivágott cikk, ami megszólított. Ha megfelelően „tálalod” őket, a szoba ékei lehetnek.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!