Ilyen álomotthon passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Bemutatjuk a nagy lakás horoszkópot.

Kos (03.21-04.19): modern városi penthouse

Számodra a tökéletes otthont egy nagyváros közepén lévő hatalmas penthouse lakás jelenti. Szereted, ha ott laksz, ahol minden "akció" történik, és rálátásod van szinte az egész metropoliszra. Fontos, hogy az irányítás a kezedben legyen, egy ilyen otthon pedig egyértelműen ezt az érzést kelti.

Bika (04.20-05.20): a természet lágy, de modern ölén

Nem kérdés, hogy a Te álomotthonod egy nagy vidéki ház egy olyan helyen, ahol harmóniában lehetsz a természettel. Mindig a földön jársz és hűséges típus vagy, ehhez pedig passzol a nyugodt, zöldövezeti kégli. Stílust tekintve szereted a modern dolgokat, de a legfontosabb a berendezésnél a funkcionálás, így a praktikusságra helyezed a hangsúlyt.

Ikrek (05.21-06.21): barátságos hétvégi ház

Jól hangzik egy hétvégi ház az erdő közepén? Nem csoda, hiszen a laza személyiségednek pont erre van szüksége, elvonulni a világ elől. Persze mielőtt horror filmbe illő jelenetek játszódnának le benned megnyugtatunk, mi most egy barátságos, idilli hangulatú házikóról beszélünk, ahová minden jeles alkalommal (persze hétköznap is) meginvitálhatod a barátaidat, a szomszéd biztos nem szól be, hogy hangos a zene, sőt, cukrot sem kér majd kölcsön.

Rák (06.22-07.22): kényelmes kertvárosi kétszintes

A csillagjegyed helyetted is mesél, és azt harsogja, hogy Te leginkább egy kényelmes külvárosi családi házban éreznéd jól magad, ami távol van a centrum zajos mindennapjaitól, és tökéletes a gyerekek, az egész família számára. Ha el tudod képzelni, hogy csokis kekszet sütögetsz az iskolai eseményekre, jelmezeket kreálsz és kerti grillezést szervezel a szomszédoknak, akkor itt a helyed.

Lapozz a többi csillagjegyért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!