Hirdetés

6 dolog, ami nem hiányozhat egy 30 fölötti nő konyhájából

Egy fiatal nő főzőtudása (hacsak nem kapott leckéket a nagyitól) manapság kimerül abban, hogy tudja honnan érdemes rendelni. Néhanapján akár egy salátát is összedob. 30 fölött azonban már olyan élethelyzetekbe kerülünk, ami megkívánja, hogy kicsit otthonosabban mozogjunk a konyhában. Mutatjuk, ehhez milyen eszközökre lesz szükségünk.

Öntöttvas serpenyő

Nem csak a vintage konyhák alapkelléke az öntöttvas. Remekül lehet benne húsokat sütni, és szükség esetén a sütőbe is bedobható.

Kés szett

Eljön majd az az idő, amikor az univerzális nagykés, amit tulajdonképpen mindenre használsz nem elég többé. Előbb-utóbb szükséged lesz filéző késre, kenyérvágó késre, bárd késre, hússzeletelő késre, csontozó késre és még folytathatnánk a sort.

Kötény

Viccesen fog hangozni, de a kötény olyan a konyhában, mint egy menő futócipő vagy fitneszruha. Könnyebb benne karakterbe kerülni. Egy szép kötényben azonnal a konyha istennőjének érezzük magunkat. Persze nem utolsósorban a ruhánkat is megvédi a foltoktól, ami egy kezdő szakácsnak különösen fontos.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!