Időtálló konyhatrendek, melyek nem csak erre az évre szólnak - galéria

Az idei lakberendezési divaton belül már megmutattuk, mi lesz 2021-ben az irányvonal a nappali dizájnban, felvonultattuk, milyen új luxustrend veszi át a hagyományos tapéta, csempe, járólap helyét, most pedig prezentáljuk a konyhai trendeket, amelyek uralkodnak majd a következő időszakban.

Konyhatrendek 2021

2020 nagy részében sokan több időt töltöttünk a lakásba bezárva, mint valaha, és az otthonaink átváltoztak egyszerre a főzés, szórakoztatás, munka és kikapcsolódás fellegváraivá. Idén talán módosul a helyzet, és nem lesz szükség arra, hogy hosszabb intervallumra elszigetelődjünk, ettől függetlenül érdemes lesz csinosítani a kuckónkat, főleg, hogy 2021 lakberendezési trendjei ütősnek ígérkeznek.

Írtunk nappali dizájnról, a világ legszebb fürdőszobáit is megmutattuk, most pedig a konyhán van a sor. A Better Homes & Gardens az iparági szakértőket kérdezte nemrég, hogy osszák meg, milyen irányvonalat és stílust képvisel majd ez a helyiség ebben az évben. A higiénia és a tisztaság elsődleges fontosságú lesz a konyhakialakításban, a többfunkciós megoldások, a praktikusság és a felhasználóbarát kialakítások pedig továbbra is fontosak maradnak. Galériánkban megnézheted, milyen berendezési tárgyak, színek és készülékek lesznek népszerűek a 2021-es konyhai trendekben.

MELEG SZÍNEK A kedvenc szín még mindig a fehér lesz, ami a konyhát illeti, ám az eddig népszerú hideg árnyalatokat felváltják a meleg tónusok - kiváltképp a bézs, finom narancs, a visszafogott olívazöld és a türkiz uralkonak majd a palettáról.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!