Top design trendek, amiket minden nappaliban látsz majd 2021-ben

Tavaly összességében az volt az irányvonal lakberendezésben, hogy minél praktikusabb, annál jobb. Óriási teret kaptak a multifunkciós eszközök, kiegészítők és bútorok, a helyspórolás egyfajta prioritássá vált. 2021-ben azonban előtérbe kerül a sokszínűség, a külsőre helyeződik át a hangsúly. Ismét lehetünk egy kicsit kreatívabbak és merészek, ami az otthon dizájnt illeti - legalábbis ezt szűrtük le a szakértők dekor-előrejelzéséből. Hoztuk a top hét nappali trendet.

2021 legnagyobb nappali trendjei

Amikor valaki egy jó enteriőrt rak össze, akkor több szempontot figyelembe vesz. 2020-ban a szakemberek is nagyon rámentek a praktikus vonalra, több figyelmet kapott az, hogyan funkcionálnak bizonyos bútorok vagy kiegészítők, mintsem milyen összképet adnak egy-egy szobának, térnek a lakásban. Idén ez megváltozik a dizájn-előrejelzés szerint, lehetünk sokkal merészebbek, bátrabbak, ha az otthonunk dekorálásáról van szó. Idén ismét koncentrálhatunk a külsőségekre, elfelejthetjük a "sokoldalú" jelszót, helyette a "legszebb" lesz az irányadó. Cikkünkben ezúttal leszűkítettük a repertoárt a nappali trendekre, amelyekből sokat inspirálódhatunk.

Jellemzők

Elöljáróban azt eláruljuk, hogy a meghitt, otthonos hangulat megteremtése idén is fontos lesz, nem térnek vissza a nagyon minimalista, rideg trendek. A letisztult, könnyed vonalak és dizájn megmarad, előtérbe kerülnek a természetes anyagok - leginkább fa, valamint az úgynevezett külön "szórakoztató" terek kialakítása. Galériánkban a lista.

Meghitt, relaxáló Fontos lesz tehát megteremteni az otthonos, kellemes hangulatot modern darabokkal és luxuskategóriás kiegészítőkkel is, melyek mutatósak, de nem mennek át a túlzott minimalizmusba. Dekorelemként helyet kapnak a kanapékon a nagy plüss takarók, illetve továbbra is nagy sikernek örvendnek az ehhez hasonló kandallók.
Kattints a további képekért!

Fotó, leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!