Kedvenc bútoráruházunkba már megérkezett a karácsony! Nézz körül te is!

A Kika karácsonyi és adventi témáit idén édes finomságok, mindenki kedvenc ünnepi süteményei ihlették. A termékpaletta igencsak színes, hangulatos kínálatából bárki megtalálhatja a kedvére valót. (x)

A karácsony már az üzletekben

A hagyományoknak megfelelően, október végétől már kapható a Kika karácsonyi kínálata. Az idei év adventi és karácsonyi termékeit ünnepi sütemények ihlették, a szín- és hangulatvilág így fűszeres csillagok, kókuszos csókok és vaníliás kiflik képét idézi meg a vásárlókban. Az adventi téma ihletője a fahéjas sütemény, a kínálat elemeinek különleges alapanyagai között megtalálható az indiai fa és a műszőrme is, a termékek színvilágában pedig olyan klasszikus ünnepi árnyalatok köszönnek vissza mint a vörös, a bordó, a zöld és az arany.

Csupa édesség ihlette kiegészítő

A karácsonyi témákat négy igazán ünnepi édesség inspirálta: a vaníliás kifli, a kókuszcsók, a mignon és a rumos golyó. A polcsorok között járkálva havas tájak és a kandalló fénye által megvilágított kényelmes nappali gondolata juthat eszünkbe. A vaníliás kifli ihlette termékek díszítésében gyöngyök, tollak, arany és pezsgő színű csillámok egyaránt megtalálhatóak, vanília és arany színekkel társítva.

A kókuszcsókot megjelenítő díszek és karácsonyi kellékek egyik különleges alapanyaga a a fehér fa, kék és ezüst árnyalatokkal, ezüstös-fehér csillám dekorral. A dekadensebb vonalat a mignon sütemény utáni kreációk képviselik. Sötét színű fa, bőr és vászonhatás jelenik meg ebben a termékvonalban. A negyedik a rumosgolyó kollekció, mely fém, kerámia és üveg alapanyagokkal egyaránt dolgozik. Fehér, vanília, pezsgő és konyak árnyalatok teszik igazán hangulatossá a termékeket.

Nézz körül te is!

A Kika mind a 7 magyarországi üzletében elérhető ünnepi kínálat. Az áruházak közül immár kettő is megújult, könnyen átlátható belső térrel várja az adventi időszakra készülődő vásárlókat.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....