Home&Design

Nyár végén is irány a természet, avagy a szabadidős kellékek széles választéka

Nemcsak a gyerekek számára lehetnek izgalmasak a nyári hónapok, a felnőtteknek szintén sok szépséget rejt az évszak. Nyáron lehetőségünk van jóval több időt tölteni a természetben. A melegebb időjárásnak és a hosszabb nappaloknak köszönhetően élvezhetjük a kirándulást, kempingezést vagy éppen a kertészkedést.

Számtalan lehetőség a szabadidőnk eltöltésére

Ilyenkor többet lehetünk a szabadban, ezért több alkalmunk van arra, hogy felfedezzük a természet csodáit. Akár egy kisebb erkélyünk van, akár egy nagyobb kerttel rendelkezünk, a nyár számtalan lehetőséget kínál a szabadidőnk eltöltésére. Ültethetünk növényeket, grillezhetünk vagy egyszerűen élvezhetjük a kellemes nyári esték baráti beszélgetéseit. A Játékszállító játék webáruház tulajdonosa úgy véli, érdemes kihasználni melegebb évszakok előnyeit.

“A kültéri játékokkal, kellékekkel, eszközökkel teljesen átadhatjuk magunkat a felhőtlen nyári örömöknek. Ha kertes házunk van, és szeretünk növényeket termeszteni, hatalmas segítségünkre lehet a fóliasátor. Ezen kívül nagy népszerűségnek örvendenek még a kompakt méretű grillek és a rozsdamentes grillsütők. Bőven akadnak olyanok is, akik számára nincs pihentetőbb egy kellemes baráti társalgásnál. Ők leginkább a párnás függőszékeket részesítik előnyben.”

Védekezhetünk a kártevők ellen

Gyakran előfordul, hogy a nyári kikapcsolódásunkat különböző rovarok vagy rágcsálók zavarják meg. Ráadásul a hívatlan élőlények mind a növényeink életét, mind a saját életünket megkeseríthetik. Természetesen erre is számtalan megoldás létezik, amivel védekezhetünk a kártevők ellen.

“A már említett fóliasátor kiváló alternatíva lehet különböző betegségekkel szemben a növények védelmére. Bizonyos rovarfajok rövid idő alatt is képesek hatalmas pusztításokat végezni a kertünkben, ezért tanácsos beszereznünk egy elektromos rovarcsapdát vagy egy ultrahangos kártevőriasztót. Rendkívül gyorsan fogynak még az ajtóra rögzíthető mágneses szúnyoghálók is.”

Kültéri LED lámpák sötétedés után

A nyáresti grillpartik kivételesen meghitt hangulatot tudnak teremteni. Sokszor azonban nem szeretnénk sötétedéskor abbahagyni a beszélgetést. Ezekre az alkalmakra többféle megoldás is létezik. Használhatunk kültéri LED lámpákat vagy LED szalagot a kertben, így könnyen elkerülhetjük a véletlen baleseteket. Ezen kívül a fényfüzér is egy igen dekoratív, valamint praktikus kiegészítője lehet a kertünknek, erkélyünknek.

“Nem kell rögtön lefeküdnünk, amikor besötétedik. Ha szívesen maradnánk még egy kicsit, a LED fényforrások tényleg nagyszerű választást jelenthetnek a kültéri megvilágításra. Egy lebegő locsolókanna pillanatok alatt mesébe illő légkört varázsolhat. Egy ledsor képes teljesen biztonságossá tenni a környezetet. Egy leszúrható szolár lámpa gondoskodhat arról, hogy elkerüljük a hegyes éleket, kidomborodó köveket, esetleg apróbb mélyedéseket a földben. Teljesen igaz, hogy ezek a kellékek, eszközök nemcsak elegánsak, hanem praktikusak is. A legfontosabb azonban az, hogy használjuk ki a nyarat, relaxáljunk és szerezzünk annyi új élményt, amennyit csak lehet!” – kívánja a Játékszállító tulajdonosa.

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.