Home&Design

Kerti bútor útmutató - így válasszuk ki a tökéletes darabokat

Bár néhol még havazott az elmúlt hetekben, hivatalosan már itt a tavasz. Sokan fognak bele ilyenkor a kerti munkába és cserélik le az elhasználódott kinti bútorokat. Az utóbbihoz nyújtunk most egy kis segítséget. Íme, a kerti bútor kisokos.

Kerti bútor kisokos

Márciussal hivatalosan is beköszöntött a tavasz. Sokan kezdik el ilyenkor csinosítani a kertjüket, és jönnek rá arra, hogy bizony jól jönne egy kertibútor-garnitúra, ahová a kellemes napsütéses délutánokon összegyűlhet a baráti társaság. Mit érdemes figyelembe venni, ha kertibútort vásárlunk? Ebben lesz segítségünkre Nagy Roland, a Wellis kiskereskedelmi vezetője.

Kattints a galériára!

Fontos a stabil szerkezet A kertibútoroknak az időjárás viszontagságait kell kiállnia mindennap. Legfontosabb döntési tényező a bútorgarnitúra anyaga, hiszen mindegyik más-más törődést igényel. „Ha már kertibútor vásárlásra szánjuk rá magunkat, vizsgáljuk meg a tartószerkezet kialakítását. A fa folyamatos kezelést igényel, a műanyag pedig rövid időn belül tönkre mehet. Inkább a stabilabb anyagok mellett döntsünk, mint például az alumínium, amit ma már többféleképpen lefesthetnek, így nem a megszokott, ezüstszínnel kell számolnunk a bútorok esetében.” – mondta Roland.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images / KatarzynaBialasiewicz, Forrás: Wellis

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.