Home&Design

Kert a panelban: így csinálhatsz veteményest a legapróbb erkélyen is

Apró lakással rendelkezel, de szeretnéd élvezni a kertészkedés nyújtotta örömöket? Íme pár praktikus megoldás, amivel könnyedén veteményest varázsolhatsz a legkisebb erkélyből is.

Lakáskert

Ki mondta, hogy a panelban nem lehet kertészkedni? Persze nehezebb dolgod lesz, mint egy családi háznál, hiszen meghatározott fényviszonyok mellett kell nevelgetned a palántákat, de ez ne tántorítson el az ötlettől, hogy saját veteményest alakíts ki az erkélyeden. 3 egyszerű lépést kell követned, hogy létrehozd a legapróbb kiskertet, csak aztán győzd gondozni! Részletek a galériában!

Első lépésben készíts egy listát, amiben összeválogatod azokat a növényeket, amiket ültetni szeretnél. Ha ez az első veteményesed, érdemes olyan fajták mellett dönteni, amik nem igényelnek túl sok törődést. Ilyenek például a fűszernövények. Úgy válogass, hogy biztosan túléljék az erkélyeden a megpróbáltatásokat.
Kattints a további képekért!

Szeretnéd felfrissíteni a lakást egyedi, tartós és stílusos járólapokkal? Az új trendek extra modern külsőt kölcsönöznek bármely helyiségnek.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.